ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Φιλική κατοστάρα

Φιλική κατοστάρα
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός έδειξε έτοιμος στο τελευταίο του φιλικό πριν το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Οι Ροδίτες επικράτησαν με 108-67 του Παγκρατίου έχοντας εξαιρετικά ποσοστά έξω από τα 6,75μ.

Το τελευταίο φιλικό πριν την πρώτη επίσημη υποχρέωση ήταν νικηφόρο και ελπιδοφόρο για τον Κολοσσό που έδειξε να πατάει καλά και να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Οι Ροδίτες αντιμετώπισαν σε φιλικό παιχνίδι το Παγκράτι, το οποίο μπορεί να αγωνίζεται στην Α2, όμως ξεχωρίζει για τη μαχητικότητα του. Οι "θαλασσί" επικράτησαν με 108-67 και έδειξαν πολύ καλά δείγματα γραφής σε επίθεση αλλά και άμυνα. Οι παίκτες του Κολοσσού ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι έξω από τα 6,75μ. δείχνοντας ότι το περιφερειακό σουτ θα είναι από τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού τους.

Ο κόουτς Μιχάλης Κουταλιανός όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, καθώς χρόνο συμμετοχής πήρε και νεοαφιχθείς Καρίμ Τζαμάρ. Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό για τους Ροδίτες που πλέον την Τετάρτη (24/9, 14.00) θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στο κλειστό της Γλυφάδας για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τα δεκάλεπτα: 11-28, 27-50, 50-81, 108-67

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ