ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ευχαρίστησε τον Κολοσσό ο Γκρίφιν

Ευχαρίστησε τον Κολοσσό ο Γκρίφιν
EUROKINISSI

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν θα είναι στο εξής κάτοικος Αγίας Πετρούπολης, ωστόσο πριν αποχωρήσει για τη Ζενίτ, ευχαρίστησε τον Κολοσσό Ρόδου για την ευκαιρία που του έδωσε.

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν ήρθε χωρίς τυμπανοκρουσίες στη χώρα μας, ωστόσο έκανε θόρυβο με τις εμφανίσεις του. Με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου ήταν πρώτος σκόρερ στη Stoiximan.gr Basket League σημειώνοντας 15.9 πόντους κατά μέσο όρο, στο εξής, όμως, θα αγωνίζεται για λογαριασμό της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης .

Πριν αποχωρήσει με προορισμό τη Ρωσία, ο Αμερικανός γκαρντ (27 ετών, 1.93 μέτρα) έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Ο Κολοσσός θα έχει για πάντα μία θέση στην καρδιά μου! Από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που είναι στην ομάδα. Όπως είναι ο Σπύρος (φροντιστής), ο οποίος είναι ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα άτομα στην ομάδα, οι προπονητές (Στάθης, Πάνος, Μάριος) και ο Βασίλης (φυσικοθεραπευτής). Όπως είναι ο Γιώργος και η Μαρία στα γραφεία και ο Πάνος (γραφείο τύπου). Όλοι τους ήταν εξαιρετικοί άνθρωποι και χωρίς αυτή την ευκαιρία που πήρα από την ομάδα, πιθανώς να μην ήμουν σε θέση να αποδεχθώ αυτή τη μεγάλη πρόκληση που μου παρουσιάστηκε.

Η εμπειρία που είχα με τον κόουτς Λυκογιάννη ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Είχα να νιώσω έτσι από το δεύτερο έτος στο κολέγιο. Δηλαδή, ο τρόπος με τον οποίο προετοίμαζε εμένα και τους συμπαίκτες μου, με την κάθε λεπτομέρεια και στην εντέλεια, για τα παιχνίδια. Επίσης, τον αγάπησα ως προσωπικότητα, αλλά και για τον σκληρό τρόπο δουλειάς που έχει, καθώς με έκανε να νιώθω σημαντικός κάθε μέρα. Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχα συνηθίσει αυτόν τον τρόπο, αλλά με τα αποτελέσματά του ο Κολοσσός δείχνει πως είναι μία πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμη ομάδα. Ο κόουτς είναι το κεφάλι της ομάδας και μεταφέρει το πάθος του για το παιχνίδι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίκτη.

Οι συμπαίκτες μου στον Κολοσσό ήταν οι καλύτεροι που είχα από το γυμνάσιο. Κανείς δεν είναι εγωιστής και όλοι γελούσαμε και περνούσαμε ωραία κάθε μέρα και πάντα ο ένας στήριζε τον άλλον. Αυτό που μου άρεσε ακόμη περισσότερο, ήταν το γεγονός ότι από την αρχή με δέχθηκαν να είμαι ένας από τους ηγέτες τους. Ακόμη και όταν τους απογοήτευσα κάποιες στιγμές, κανείς δεν με έκανε να αισθανθώ άσχημα και αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Κανείς δεν έδειχνε με το δάχτυλο για να καταλογίσει ευθύνες, αλλά πηγαίναμε κάθε μέρα στην προπόνηση, προετοιμαζόμασταν σκληρά και γινόμασταν ΕΝΑ κόντρα στους αντιπάλους μας.

Για τους φιλάθλους μας θα ήθελα να πω ότι η στήριξή τους ήταν με διαφορά η καλύτερη που είχα στα τέσσερα χρόνια που αγωνίζομαι ως επαγγελματίας. Στα εντός έδρας παιχνίδια έκαναν το έργο των αντιπάλων πολύ δύσκολο και σχεδόν γέμιζαν το γήπεδο, ανεξαρτήτως αντιπάλων. Εκτιμώ βαθύτατα τους φιλάθλου μας, πολύ περισσότερο από όσο εκείνοι νομίζουν.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους ιδιοκτήτες της ομάδας για την απόφαση της παραχώρησής μου στην ομάδα της Ζενίτ δίνοντάς μου την ευκαιρία να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου.

Ευχαριστώ Κολοσσέ"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ