ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Συνεχίζει στον Κολοσσό ο Λυκογιάννης

Συνεχίζει στον Κολοσσό ο Λυκογιάννης
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός Ρόδου και ο Άρης Λυκογιάννης θα συνεχίσουν την πετυχημένη συνεργασία τους αφού ο Έλληνας κόουτς θα παραμείνει στους "θαλασσί" και την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Ανακοινώθηκε η συμφωνία.

Ο Άρης Λυκογιάννης ήλθε στον Κολοσσό Ρόδου μετά την 5η αγωνιστική της περσινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ ως αντικαταστάτης του Μιχάλη Κουταλιανού, εξασφαλίζοντας εν συνεχεία τη συμμετοχή στα playoffs και αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ.

Μετά το τέλος της χρονιάς για τους "θαλασσί", ο Έλληνας κόουτς έκατσε στον πάγκο του Παναθηναϊκού ως άμεσος συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου και από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι τελικοί, επέστρεψε στη Ρόδο για να συνεχίσει αυτό που άφησε στη μέση.

"Συνεχίζουμε μια πετυχημένη συνεργασία που ξεκίνησε πέρσι. Και οι δυο πλευρές έμειναν ικανοποιημένες από την πορεία του Κολοσσού την περσινή σεζόν, επομένως δεν υπήρχε λόγος να μην ανανεώσουμε τη συνεργασία μας" εξήγησε στο Sport24.gr ο Λυκογιάννης, ο οποίος βρίσκεται στη Ρόδο και είχε συνάντηση με μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ όπου επισημοποιήθηκε η παραμονή του.

Λίγα λεπτά μετά τις δηλώσεις του ήρθε η επίσημη ανακοίνωση των "θαλασσί":

" Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον προπονητή Άρη Λυκογιάννη, για ακόμη ένα χρόνο! Υπό την καθοδήγηση του έμπειρου κόουτς η ομάδα μας φιλοδοξεί να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών και την επόμενη σεζόν, παρουσιάζοντας ένα εξίσου ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο με τη βοήθεια των φιλάθλων του θα χαρίσει παρόμοιες όμορφες στιγμές".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ