ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Επεκτάθηκε ο δανεισμός του Λαρεντζάκη στον Κολοσσό

Επεκτάθηκε ο δανεισμός του Λαρεντζάκη στον Κολοσσό
INTIME SPORTS

Υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη θα αγωνίζεται για έναν ακόμη χρόνο ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο εκπρόσωπός του ανακοίνωσε την επέκταση του δανεισμού του από τον Άρη.

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, ο Άρης παραχωρεί στον Κολοσσό -με τη μορφή δανεισμού- τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο 21χρονος γκαρντ έκανε το... αγροτικό του στους "θαλασσί" τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και ετοιμάζεται να παίξει για έναν ακόμη χρόνο υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη.

Από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Δημήτρη Πρίφτη για το ρόστερ του Άρη, κρίθηκε προτιμότερο να παραμείνει στη Ρόδο, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Το επόμενο καλοκαίρι θα τεθεί ξανά επί τάπητος το πόσο χρήσιμος θα είναι για τους "κιτρινόμαυρους", αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε η ανακοίνωση του Κολοσσού, μαζί με τις δηλώσεις του 21χρονου παίκτη: " Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για άλλη μία χρονιά στον Κολοσσό. Η περσινή χρονιά ήταν άκρως πετυχημένη και μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο Άρης Λυκογιάννης. Ο Κολοσσός έχει μία πορεία όλα αυτά τα χρόνια που έχει μάθει να στοχεύει ψηλά και να συμμετέχει στα playoffs του πρωταθλήματος. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος, να συνεχίσουμε δηλαδή από εκεί που τελειώσαμε πέρυσι. Θέλω πολύ να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου, για να κάνουμε μία πορεία ανάλογη της προηγούμενης χρονιάς", είπε αρχικά για να καταλήξει αναφερόμενος στις διακοπές του:

" Πήγα λίγες μέρες στο νησί απ' όπου κατάγομαι, την Κύθνο. Όμως, μετά επέστρεψα στην Αθήνα και έκανα μεταβατική γυμναστική, με τον γυμναστή Νίκο Γλεντή, καθώς θα ήθελα να παραμείνω σε καλή κατάσταση και να ξεκινήσω δυνατά τη νέα σεζόν".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ