ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ενίσχυση με Δημακόπουλο για τον Κολοσσό

UC Irvine center Ioannis Dimakopoulos (12) during the first half of an NCAA college basketball game against Arizona, Tuesday, Dec. 6, 2016, in Tucson, Ariz. (AP Photo/Rick Scuteri)
UC Irvine center Ioannis Dimakopoulos (12) during the first half of an NCAA college basketball game against Arizona, Tuesday, Dec. 6, 2016, in Tucson, Ariz. (AP Photo/Rick Scuteri) AP

Ο Κολοσσός Ρόδου δυνάμωσε κάτω από τα καλάθια με την απόκτηση του Ιωάννη Δημακόπουλου. Η διοίκηση ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία της με τον 23χρονο σέντερ (2.18 μέτρα).

Ο Ιωάννης Δημακόπουλος ολοκλήρωσε την κολεγιακή του καριέρα με το UC Irvine και το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στην Παρτιζάν, όπου έκανε προπονήσεις και πήρε μέρος σε κάποια φιλικά προετοιμασίας. Εν τέλει, το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε με τον Κολοσσό και η καριέρα του θα ξεκινήσει στη Stoiximan.gr Basket League.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού αναφέρει:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα σέντερ, Ιωάννη Δημακόπουλο.

Ο Δημακόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα στις 7 Νοεμβρίου του 1994 και είναι ύψους 2,18μ. Είναι απόφοιτος του κολεγίου UC Irvine, στο οποίο αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια, ενώ την περσινή και τελευταία του σεζόν στο NCAA, είχε κατά μέσο όρο 11 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ, σε 21 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ