ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Έμεινε στον Κολοσσό ο Γεωργαλλής

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παίκτης του Κολοσσού Ρόδου θα είναι και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Γεωργαλλής, ο οποίος ανανέωσε για έναν χρόνο το συμβόλαιό του με τους "γαλανόλευκους".

Η σημαία στον ιστό της. Ο Γιάννης Γεωργαλλής ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Κολοσσό και θα είναι ο αρχηγός της ομάδας και την σεζόν 2018/19.

Ο Ροδίτης φόργουορντ επέστρεψε στην ομάδα του 2015 και από τότε δεν έχει αλλάξει ξανά φανέλα, μένοντας πιστός στην ομάδα της περιοχής του. Την σεζόν 2017/18 είχε 2.1 πόντους και 2.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό και ρέκορντμαν συμμετοχών, Γιάννη Γεωργαλλή!

Τη νέα σεζόν, ο αρχηγός μας, ο οποίος έχει το ρεκόρ παρουσιών με τη θαλασσί φανέλα στη μεγάλη κατηγορία, θα αγωνιστεί για όγδοη συνολικά χρονιά με τον Κολοσσό.

Δήλωση μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα μας έκανε ο Γιάννης Γεωργαλλής:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με την ομάδα για ακόμη έναν χρόνο. Ευελπιστώ σε μία επιτυχημένη σεζόν, στην καινούρια σελίδα που ανοίγεται με τον κόουτς Βετούλα. Τώρα, πρέπει όλοι να στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε»".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ