ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Άσχημα τα νέα για Σαλούστρο

Άσχημα τα νέα για Σαλούστρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Σαλούστρος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, έκανε αρθροσκόπηση το καλοκαίρι προκειμένου να το ξεπεράσει, λίγους μήνες μετά ωστόσο δεν το έχει αφήσει πίσω και όπως φαίνεται θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα από την αγωνιστική δράση.

Δεν αγωνίστηκε ούτε στα φιλικά προετοιμασίας του Κολοσού Η Hotels, ούτε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι των "θαλασσί" για το Κύπελλο απέναντι στον Ολυμπιακό την Τετάρτη (5/10). Ο λόγος φυσικά για τον Χρήστο Σαλούστρο που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Το καλοκαίρι αποφάσισε να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση προκειμένου να ξεπεράσει τους πόνους που τον ταλαιπωρούν και να είναι καθόλα έτοιμος και υγιής τη νέα σεζόν.

Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον 26χρονο φόργουορντ, καθώς με την επιστροφή του στις προπονήσεις της ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, επέστρεψαν και οι πόνοι στο γόνατο του. Αποτέλεσμα ο Σαλούστρος να μην αγωνιστεί στα φιλικά προετοιμασίας, καθώς και στον πρώτο επίσημο αγώνα του Κολοσσού και να μην μπορεί να προσδιορισθεί η ακριβής εκτίμηση της επανόδου του. Το μόνο σίγουρο τη δεδομένη στιγμή είναι ότι οι νησιώτες θα πορευτούν δίχως τον Έλληνα άσο τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά τώρα τα σχέδια του Άρη Λυκογιάννη, που σίγουρα νιώθει πολύ άτυχος που θα στερηθεί των υπηρεσιών αυτού του σπάνιου πολυεργαλείου, το πιθανότερο είναι ότι θα "χτενίσει" την αγορά ώστε να βρει τον προσωρινό, έστω, αντικαταστάτη του. Η δεύτερη επιλογή του είναι να πορευτεί με όσους έχει και να επιχειρήσει να καλύψει εκ των έσω το κενό του Έλληνα φόργοουρντ, περιμένοντας τον να επιστρέψει, δίχως ωστόσο να ξέρει πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ