ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ανανέωσε με Καλαϊτζή ο Κολοσσός

Ανανέωσε με Καλαϊτζή ο Κολοσσός
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαϊτζής θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στη Basket League ΟΠΑΠ με τη φανέλα του Κολοσσού

Παίκτης του Κολοσσού και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Γιώργος Καλαϊτζής ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Ρόδου.

Ο έμπειρος πλέι-μέικερ θα παραμείνει για δεύτερη συνεχή σεζόν στη Ρόδο, φορώντας τη φανέλα της ομάδας με την οποία στο τελευταίο πρωτάθλημα έπαιξε συνολικά σε 25 παιχνίδια σε κανονική περίοδο και πλέι-οφ.

Στην κανονική περίοδο αγωνίστηκε σε 14 αναμετρήσεις έχοντας 3.2 πόντους σε 15.9 λεπτά συμμετοχής, με 40% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα και 81% στις βολές. Επίσης είχε 1.9 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ.

Στα πλέι-οφ είχε 11 συμμετοχές με 4 πόντους σε 16.9 λεπτά συμμετοχής, με 40% στα δίποντα, 30% στα τρίποντα, 82% στις βολές, πήρε 1.7 ριμπάουντ και μοίρασε 1.5 ασίστ.

Ξεκινάει η προετοιμασία

Την Τρίτη (28/8) ξεκινάει η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Η πρώτη πιο χαλαρή προπόνηση θα γίνει στις 10:30 στο «Βενετόκλειο», ενώ οι «θαλασσί» θα συγκεντρωθούν ξανά στο γήπεδο στις 18:30, όπου θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας υπό τις οδηγίες του Μηνά Γκέκου και του Μιχάλη Κουταλιανού.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ