ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ανακοινώθηκε ο Αγγελάκος

Ανακοινώθηκε ο Αγγελάκος

Ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε την επιστροφή του 21χρονου σμολ-φόργουορντ, Αλέξανδρου Αγγελάκου, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Την ενίσχυση του ρόστερ του γνωστοποίησε ο Κολοσσός Ρόδου με την απόκτηση του 21χρονου σμολ-φόργουορντ, Αλέξανδρου Αγγελάκου, ο οποίος επέστρεψε στο νησί ύστερα από τρία χρόνια. "Ένα δικό μας παιδί", αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου, ενώ ο παίκτης ευχαρίστησε την διοίκηση, σχολιάζοντας πως το όνειρο του έγινε πραγματικότητα.

Η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ένα «δικό» της παιδί, ο Αλέξανδρος Αγγελάκος, επέστρεψε στην ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών!

Ο γεννημένος στη Ρόδο στις 6/9/1994 σμολ φόργουορντ ξεκίνησε στις ακαδημίες της ομάδας μας και μάλιστα τη σεζόν 2009-2010 έκανε το ντεμπούτο του στην Α1, καθώς είχε αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ σε ηλικία 15 ετών, δύο μηνών και 23 ημερών!

Ο Αλέξανδρος παρέμεινε στον Κολοσσό μέχρι το 2012, καθώς στη συνέχεια έφυγε για τη Μεγάλη Βρετανία, προκειμένου να σπουδάσει, ενώ παράλληλα έπαιξε μπάσκετ σε Λέστερ, Λάφμπορο.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Άλεξ Αγγελάκος δήλωσε στο kolossosbc.gr:

"Για μένα είναι μεγάλη τιμή να υπογράφω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα που με ανέδειξε και είναι μέσα στην καρδιά μου. Αυτό, ήταν ένα όνειρο που είχα από μικρός.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την ομάδα και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκαν και θα ήθελα να πω πως πλέον θα μιλήσει η σκληρή δουλειά και ο ιδρώτας στο γήπεδο, ενώ θα είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω όποτε μου ζητηθεί.

Στόχος της ομάδας είναι να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και να δίνουμε, όλοι όσοι αγωνιζόμαστε, το καλύτερο μπορούμε".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ