ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ανακοίνωσε Τζέιμς ο Κολοσσός

Ανακοίνωσε Τζέιμς ο Κολοσσός

Στο "σμαραγδένιο" νησί με τη φανέλα του Κολοσσού θα αγωνίζεται ο Μάικλ Τζέιμς, καθώς οι "θαλασσί" ανακοίνωσαν την συμφωνία τους με τον 24χρονο Αμερικανό γκαρντ

Η πρώτη μεταγραφή του Κολοσσού για την σεζόν 2014-15 είναι γεγονός, καθώς τρεις ημέρες μετά την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών από τη FIBA, οι Ροδίτες ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Αμερικανό γκαρντ Μάικλ Τζέιμς. Ο νέος παίκτης των "θαλασσί" στο κολέγιο του Lamar κατέχει το ρεκόρ περισσότερων πόντων σε ένα παιχνίδι, καθώς είχε σταματήσει στους 52 κόντρα στο Louisiana College.

Αναλυτικά η ανακοίνωσε που εξέδωσε ο Κολοσσός αναφέρει

" Η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Michael James. Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο James φοίτησε στο Eastern Arizona College τη διετία 2008-2010 και στη συνέχεια πήγε στο Lamar έως το 2012. Μάλιστα στο κολέγιο του Lamar είναι αυτός που κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων πόντων σε ένα παιχνίδι στην ιστορία του κολεγίου με 52 πόντους απέναντι στο Louisiana College έχοντας ευστοχήσει σε 11 τρίποντα.

Έχει αγωνιστεί στην ΚΚ Ζάγκρεμπ και στη Χαποέλ Καζρίν πριν μεταγραφεί στην ιταλική Παφόνι Ομένια με τη φανέλα της οποίας αναδείχτηκε MVP στο πρώτο μισό του ιταλικού πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Who is who

Όνομα: Michael

Επίθετο: James

Ύψος: 1.85

High School: Grant

College: Eastern Arizona College-Lamar

Ημερομηνία Γέννησης: 18/08/1990"

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ