ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ανακοίνωσε Χάγκινς ο Κολοσσός

Ανακοίνωσε Χάγκινς ο Κολοσσός

Με την φανέλα του Κολοσσού θα αγωνίζεται φέτος και ο Τζαμέλε Χάγκινς, καθώς οι Ροδίτες προχώρησαν σε ακόμα μία μεταγραφή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 24χρονου Αμερικανού φόργουορντ.

Το απαγορευτικό των μεταγραφών από την FIBA έλαβε τέλος για τον Κολλοσό κι οι Ροδίτες έχουν ανοίξει το... χορό των ανακοινώσεων. Έτσι μετά την απόκτηση του Μάικλ Τζέιμς και τη συμφωνία με τον Σβόνκο Μπούλιαν, η ομάδα προχώρησε στην ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας της με τον Αμερικανό Τζαμέλε Χάγκινς, που υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κολοσσός:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Jamelle Hagins. Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Hagins αποφοίτησε από το Delaware με τη φανέλα του οποίου είχε 9.4 πόντους και 8.6 ριμπάουντ ανά ματς στα τέσσερα χρόνια που φοίτησε στο κολέγιο ενώ τις τελευταίες δύο σεζόν του εκεί είχε μέσους όρους double-double.

Τη σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ροάν σε εννιά παιχνίδια ενώ έκλεισε τη χρονιά στην D-League με τη φανέλα των Rio Grande Valley έχοντας 5.5 πόντους και 4.2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι σε 22 ματς που αγωνίστηκε

Who is who

Όνομα: Τζαμέλε

Επίθετο: Χάγκινς

Ύψος: 2.06

High School: William Fleming

College: Delaware

Ημερομηνία Γέννησης: 19/10/1990"

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ