ΚΑΒΑΛΑ

Tζήμας: "Η ευχάριστη έκπληξη της Α1 θα είναι τα Τρίκαλα"!

Tζήμας: "Η ευχάριστη έκπληξη της Α1 θα είναι τα Τρίκαλα"!
Καβάλα πανηγυρική ομαδική INTIME SPORTS

Η Καβάλα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στα Τρίκαλα με κεντρικό της πρόσωπο τον τεχνικό της που επιστρέφει σαν αντίπαλος.

Το αυριανό παιχνίδι της Καβάλας στα Τρίκαλα για την 2η αγωνιστική τηςBasket LeagueΣΚΡΑΤΣ θα έχει κεντρικό πρόσωπο τον τεχνικό της Γιάννη Τζήμα που επιστρέφει σαν αντίπαλος.

Ο τεχνικός της Καβάλας είχε οδηγήσει τα Τρίκαλα πριν απότρίαχρόνια στην άνοδό τους στηνBasket LeagueΣΚΡΑΤΣ όπως και την περσινή την Καβάλα αλλά πλέον ως αντίπαλος θα κοιτάξει να κάνει το καλύτερο για την ομάδα του.

Ο Τζήαμς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, “ KAVALABC.GR”, για το αυριανό παιχνίδι στα Τρίκαλα και αναφέρθηκε τόσο στο νικηφόρο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στο Λαύριο όσο στα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει για το αυριανό ραντεβού.

«Την πρώτη αγωνιστική κάναμε μιας σπουδαίας σημασίας νίκη με το Λαύριο. Πρώτον γιατί ήρθε μέσα από μία μεγάλη ανατροπή και δεύτερον γιατί αγωνιστικά ήμασταν για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στα Τρίκαλα, εκτός αποστολής έχουμε τους τραυματίες, Σίνη, Δεμερτζή και Λίβα, ενώ και οι Βάργκας-Γιαννακίδης μόλις έχουν έρθει στην ομάδα. Είναι δύσκολο να έχουμε καλή απόδοση και διάρκεια με ένα τόσο ανομοιογενές σύνολο. Σε αντίθεση με τα Τρίκαλα, που είναι δύο μήνες όλη η ομάδα μαζί με προπονήσεις, φιλικά, ματς κυπέλλου και μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα στην Αμαλιάδα».

Κι όσο για τον ίδιο ο τεχνικός της Καβάλας κατέληξε: «Για μένα η επιστροφή μου στο κλειστό των Τρικάλων, έχει ιδιαίτερη σημασία αφού έχω ζήσει υπέροχες στιγμές και μεγάλες επιτυχίες σε αυτό το γήπεδο. Είμαι βέβαιος ότι τα Τρίκαλα θα αποτελέσουν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος».

Στην αποστολή της Καβάλας για το αυριανό παιχνίδι στα Τρίκαλα θα συμπεριληφθεί και ο Αμερικανός γκαρντ Πρέστον Μέντλιν καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμη ο παίκτης εκείνος που θα τον αντικαταστήσει. Ο διεθνής Καναδός Καρλ Ίνγκλις συνεχίζει να μην έχει απαντήσει ενώ ο Τζήμας εξετάζει και άλλες περιπτώσεις Αμερικανών γκαρντ.

Tζήμας: "Η ευχάριστη έκπληξη της Α1 θα είναι τα Τρίκαλα"!

Εκτός από το ρόστερ της ομάδας παραβρέθηκε σύσσωμο το προπονητικό τιμ, με τον Γιάννη Τζήμα, τον Ηλία Μωσαϊδη, τον τιμ μάνατζέρ της, Νίκο Πενταζίδη, φυσικά το ιατρικό τιμ, τον χειρούργο ορθοπαιδικό, Γιώργο Τσοκτουρίδη, τους φυσιοθεραπευτές, Ιωσήφ Μιχαηλίδη και Πασχάλη Κασάπη, τον γυμναστή της ομάδας, Θωμά Γαζέτη, καθώς και τον φροντιστή της ομάδας, Αντώνη Κρήτο. Κι όσο από πλευράς διοίκησης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Παπακωνσταντίνου, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας και υπεύθυνος Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ, Βαγγέλης Παππάς καθώς και το μέλος της, Βασίλης Μακρής.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ