ΚΑΒΑΛΑ

Τρόμαξαν με Βελισσαρίου στην Καβάλα

Τρόμαξαν με Βελισσαρίου στην Καβάλα

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Πέτρο Βελισσαρίου στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας και γύρισε το αριστερό του γόνατο. Κοντά σε Αμερικανό γκαρντ και στην πρώτη αλλαγή.

Ο Πέτρος Βελισσαρίου δεν είχε την τύχη με το μέρος του στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας και γύρισε το αριστερό του γόνατο.

Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο ότι γλίτωσε τα χειρότερα αφού δεν φαίνεται να πειράχθηκε ο χιαστός του με όλα να δείχνουν ότι "κληρονόμησε" μία διάταση. Το μέγεθος του τραυματισμού του Βελισσαρίου στην πρώτη μέρα του τουρνουά "25α Μαυροσκούφεια" θα φανεί από το αποτέλεσμα της μαγνητική που είναι να υποβληθεί.

Την ίδια ώρα το χτίσιμο του φετινού ρόστερ της Καβάλας συνεχίζεται. Η διοίκηση της ΚΑΕ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός Αμερικανού που αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ.

Αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση αυτή θα αποτελέσει παρελθόν ένας από τους υπάρχοντες τέσσερις Αμερικανούς που βρίσκονται στο ρόστερ. Και πιο συγκεκριμένα όλα δείχνουν πως αυτός θα είναι ή ο Ρομπ Τζόουνς ή ο Τζερόμ Μέντλιν. Το σίγουρο είναι ότι ο Ρέιμοντ Σάικς δεν πρόκειται τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στην Καβάλα όπως επιβεβαίωναν και οι ιθύνοντες της ΚΑΕ στην "Nick Galis Hall" μετά το τέλος του σημερινού παιχνιδιού με τον Κόροιβο.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ