ΚΑΒΑΛΑ

Τον θέλουν και πάλι μαζί τους

Τον θέλουν και πάλι μαζί τους

Χωρίς βιασύνη αλλά με υπομονή ξεκινάει το "χτίσιμο" η Καβάλα. Πρώτος στόχος είναι ο πρώην αρχηγός, Χριστόφορος Στεφανίδης, από τον οποίο έχουν μόνο καλές αναμνήσεις

Η σχέση της Καβάλας με τον Χριστόφορο Στεφανίδη ήταν ανέκαθεν μία σχέση αγάπης. Στα 4 χρόνια που έμεινε στην Μακεδονική πόλη ο έμπειρος γκαρντ έκανε πολλούς φίλους και όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του αλλά και τα όσα προσέφερε. Όταν η ομάδα υποβιβάστηκε ο Στεφανίδης αναγκάστηκε να αναζητήσει αλλού τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό με τον Κολοσσό να είναι αυτός που του έδωσε όσα αναζητούσε.

Δύο χρόνια μετά η Καβάλα επιστρέφει στην Α1 και είναι επιθυμία τόσο της διοίκησης όσο και του Γιάννη Τζήμα η επιστροφή του αρχηγού. Οι "αργοναύτες" θέλουν να τον δουν και πάλι να αγωνίζεται με την φανέλα τους, όμως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, καθώς και στον Κολοσσό δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν να φύγει.

Στο μεταξύ στην Καβάλα ο μεταγραφικός σχεδιασμός περιέχει ξένους που την περσινή σεζόν αγωνίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών από τη FIBA εξαιτίας οφειλών που υπάρχουν στον Νέιτς Στρναντ. Ένας από αυτούς είναι ο Ούρος Ντούβνιακ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr είναι ο νούμερο ένα στόχος του Γιάννη Τζήμα.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ