ΚΑΒΑΛΑ

Το σύνθημα του Πενταζίδη

Το σύνθημα του Πενταζίδη

Ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Νίκος Πενταζίδης, φρόντισε να στείλει το δικό του σύνθημα στην μάχη της παραμονής στην Α1.

Μία μέρα μετά την ήττα στο Περιστέρι ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Νίκος Πενταζίδης, έστειλε το δικό του σύνθημα στην μάχη της παραμονής στην Α1.

Ουσιαστικά ήταν ένα μήνυμα ενότητας εν όψει των τριών αγωνιστικών που θα ακολουθήσουνε της επόμενης όπου η Καβάλας θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

"Αγαπητοί φίλοι της Ένωσης

Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση σας ύστερα από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Σίγουρα έχουν γίνει κάποια λάθη τα οποία δεν είναι επί του παρόντος να τα σχολιάσουμε. Αυτή την στιγμή η Ομάδα πρέπει να παραμείνει ενωμένη ώστε να διεκδικήσουμε τον στόχο μας που είναι οι 3 νίκες με Ρόδο, Άρη και Ρέθυμνο και η παραμονή της Ομάδας στην Α1 κατηγορία.

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος η Ομάδα χρειάζεται την στήριξη σας. Σας περιμένουμε όλους να δώσετε δυναμικό παρόν στα εντός έδρας παιχνίδια με Ρόδο και Ρέθυμνο και στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη.

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ Α1, Ο team manager Νίκος Πενταζίδης".

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα του Βαγγέλη Αλεξανδρή δεν περιλάμβανε ρεπό για τους παίκτες του αλλά προπόνηση ενώ η απουσία του Νεμάνια Μίτροβιτς στο χθεσινό παιχνίδι με το Περιστέρι είχε να κάνει γιατί ανέβασε πυρετό.

(Φωτογραφία: Λάσκαρης Τσούτσας)

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ