ΚΑΒΑΛΑ

Το πείσμα του Παπακωνσταντίνου

Το πείσμα του Παπακωνσταντίνου

Η Καβάλα μπορεί να υποβιβάστηκε στην Α2 ωστόσο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κώστας Παπακωνσταντίνου δείχνει αποφασισμένος για την άμεση επάνοδό της.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου στην επόμενη μέρα του υποβιβασμού στην Α2 δείχνει αποφασισμένος για την άμεση επάνοδό της.

Κι όχι μόνο απλά το θέλει αλλά δεν το έκρυψε κιόλας στην ομιλία του στο περιθώριο του σημερινού αποχαιρετιστήριου γεύματος.

" Όλοι κάναμε λάθη", παραδέχθηκε μεταξύ άλλων κάνοντας με τον τρόπο αυτό την αυτοκριτική του και έδωσε το σύνθημα πως: " Όλοι μαζί θα κοιτάξουμε να την ανεβάσουμε".

Σε ένα τραπέζι όπου μεταξύ άλλων μίλησαν ακόμη ο τεχνικός της ομάδας στο φινάλε των φετινών της υποχρεώσεων, Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο αρχηγός της Χριστόφορος Στεφανίδης αλλά και ο Αμερικανός Ουίλιαμ Κόλεμαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χθεσινό παιχνίδι της Καβάλας με το Ρέθυμνο και τελευταίο στην φετινή αγωνιστική περίοδο δεν αγωνίστηκαν ο Στεφανίδης που μόλις είχε ξεπεράσει την πνευμονία του, οι Ταϊρού και Ατσάρα που είχανε αποχωρήσει και ο Μιλόσεβιτς.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ