ΚΑΒΑΛΑ

Ο Στιβ Γιατζόγλου, το κινητό και οι 38 ψηλοί!

Ο Στιβ Γιατζόγλου, το κινητό και οι 38 ψηλοί!

Η συνέντευξη Τύπου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Καβάλα ήταν σε εξέλιξη όταν ο Στιβ Γιατζόγλου σήκωσε το κινητό του για να απαντήσει στην κλήση (VIDEO)!

Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στην Καβάλα μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και ο Στιβ Γιατζόγλου παραδέχτηκε ότι οι Πειραιώτες είχαν σκοπό να... διαλύσουν την ομάδα του! Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου στο ΣΕΦ, ο προπονητής της Καβάλας απάντησε στην κλήση!

"Λοιπόν, τι περιμένετε, να κριτικάρω το παιχνίδι; Αυτό περιμένετε τώρα; Ε; Γιατί να μιλήσουμε, εξηγήστε μου για να καταλάβω και εγώ! Η πρωταθλήτρια Ευρώπης με τους 38 ψηλούς εναντίον της Καβάλας με τον 1,5 ψηλό. Τι να μιλήσουμε και τι να πούμε; Για το 50-20 στα ριμπάουντ; Για τι πράγματα να μιλήσουμε! Εγώ θεωρώ μεγάλη επιτυχία ότι βάλαμε 61 πόντους απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Αυτό θεωρώ ότι είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς. Γιατί αν δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην επίθεση, γιατί αν ο Ολυμπιακός δεν ερχόταν από ήττα με τη Μπαρτσελόνα, γι’ αυτό ευχόμουν για πολλούς λόγους να κερδίσει τη Μπαρτσελόνα, γιατί δεν θα ήταν έτσι σήμερα" εξήγησε όταν πήρε τον λόγο.

Έχουμε την ατυχία να τον βρούμε μετά από ήττα και η ομάδα έπαιξε με σκοπό να μας διαλύσει, όπως πρέπει να παίξει. Εμείς σταθήκαμε μέσα στο γήπεδο. Εγώ θεωρώ ότι πάντα μπορείς να κερδίσεις περισσότερα από μια ήττα από ότι από μια νίκη. Βάλαμε 61 πόντους απέναντι στον Ολυμπιακό, οπότε τα άλλα παιχνίδια θα είναι παιχνιδάκι. Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για να σωθούμε. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Ολυμπιακό απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα" κατέληξε.

Η... επίμαχη στιγμή στο 2'20"

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ