ΚΑΒΑΛΑ

Συνεχίζει ο Κοστόφ, παρά τον υποβιβασμό

Συνεχίζει ο Κοστόφ, παρά τον υποβιβασμό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρά τον υποβιβασμό στην Α2, η Καβάλα κι ο Τσάβνταρ Κοστόφ θα συνεχίσουν μαζί για έναν ακόμη χρόνο, αφού αυτό προβλέπει το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι ο 27χρονος γκαρντ.

Ο υποβιβασμός στην Α2 υποχρεώνει την Καβάλα να ανασυνταχθεί άμεσα και να ψάξει τρόπους για να επιστρέψει δριμύτερη στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με στόχο -αυτή τη φορά- να μείνει για περισσότερα χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Στη μακεδονική πόλη κάνουν τις πρώτες επαφές σε ο,τι αφορά την ομάδα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, με το μεγαλύτερο ερωτηματικό να αφορά τον προπονητή. Κι αυτό γιατί μοιάζει δύσκολο να συνεχίσει ο Στιβ Γιατζόγλου στην άκρη του πάγκου, κάτι που πάντως δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη (θετικά ή αρνητικά).

Το σίγουρο είναι πάντως πως τη φανέλα των "Αργοναυτών" θα φορά για έναν ακόμη χρόνο ο Τσάβνταρ Κοστόφ. Ο 27χρονος γκαρντ ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχοντας 12.8 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ κατά μέσο όρο. Η εξαιρετική του παρουσία δεν επιβεβαιώνεται μόνο από τους αριθμούς, αλλά -επίσης- από το γεγονός πως είναι ο μοναδικός (!) ξένος που ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Καβάλα, την ώρα που χάρισε δύο νίκες στην ομάδα του -με Λαύριο και Ρέθυμνο.

Το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι τον δεσμεύει, αλλά πέραν αυτού η επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και των διοικούντων τον σύλλογο είναι να συνεχίσουν μαζί. Κάτι που βάζει πρόωρο τέλος στα όποια σενάρια τον έφερναν μακριά από την Καβάλα.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που βλέπουμε τους "μπλε" να κρατούν ξένο παίκτη στο ρόστερ τους, παρά τον υποβιβασμό. Το ίδιο είχε συμβεί προ τριετίας με τον Μπόγιαν Κρστέφσκι, ο οποίος αγωνίστηκε στην Καβάλα τόσο στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ όσο και στην Α2 κατηγορία (συνολικά για τρία χρόνια δηλαδή).

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ