ΚΑΒΑΛΑ

Στις ΗΠΑ ο Πάνος

Στις ΗΠΑ ο Πάνος
INTIME SPORTS

Με απόντα τον Στιβ Πάνος που έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ η Καβάλα θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο Αλεξάνδρειο θέλοντας μόνο την νίκη για να ελπίζει στην παραμονή της (30/04, 16:00).

Η Καβάλα θα αντιμετωπίσει αύριο τον Άρη στο Αλεξάνδρειο θέλοντας μόνο την νίκη για να ελπίζει στην παραμονή της στην Α1 (30/04, 16:00) με μοναδικό απόντα τον Στιβ Πάνος.

Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ της Καβάλας από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας όταν και πραγματοποίησε το υπερατλαντικό του ταξίδι.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, στην σύντομη επιστροφή του στην φετινή χρονιά στο Αλεξάνδρειο ως αντίπαλος όμως του Άρη, τόνισε: "Εμείς ξέρουμε ότι μετά την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου είμαστε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Ο Άρης είναι μία ομάδα με τεράστια ιστορία και πολύ βαριά φανέλα.

Τη σεβόμαστε, όμως εμείς έχουμε χρέος να τελειώσουμε το πρωτάθλημα αξιοπρεπώς, όπως επιτάσσει η δική μας ιστορία στην Α1, όσο μικρότερη κι αν είναι. Έχουμε προβλήματα απουσιών, όμως θα δώσουμε ευκαιρίες σε πολλά παιδιά».

Κι όσο για τον Κίερον Ατσάρα υποστήριξε: "Η ήττα από τον Κολοσσό μας έφερε σε δεινή θέση. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να παλεύουμε σκληρά στο γήπεδο και να ελπίζουμε. Αυτό θα κάνουμε και με τον Άρη, που είναι μία μεγάλη ιστορική ομάδα".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ