ΚΑΒΑΛΑ

Στήριξη σε Τζήμα στην Καβάλα

Στήριξη σε Τζήμα στην Καβάλα
INTIME SPORTS

Η Καβάλα στηρίζει τον Γιάννη Τζήμα, παρά το αρνητικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, προς αντικατάσταση ο Βαν Ντερ Μαρς. Ταλαιπωρείται με θλάση ο Χρήστος Ταπούτος. Ετοιμάζεται ενόψει ΑΕΚ η ομάδα.

Παρά το γεγονός πως η Καβάλα δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μετράει τρεις ήττες και μόλις μία νίκη μετά την 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, η διοίκηση της KAE στηρίζει και εμπιστεύεται τον προπονητή της Γιάννη Τζήμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Καβάλα συνεχίζει την προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι, έχοντας να αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την αήττητη ΑΕΚ στην 5η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Σε μία εβδομάδα που μπορεί να μην αναμένεται κάποια αλλαγή χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει και κάποια ακόμη.

Συγκεκριμένα ο Τζήμας δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του 25χρονου Ολλανδού σέντερ, Τόμας Βαν Ντερ Μαρς, που δεν έχει αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις. Κάτι που φαίνεται και μέσα από την γλώσσα των αριθμών όπου σε τρία ματς έχει πετύχει μόλις 2 (!) πόντους και μαζέψει μόλις 4 (!) ριμπάουντ. Κάτι που φανερώνει ότι δεν έχει βοηθήσει τα αναμενόμενα.

Όσον αφορά το κομμάτι με τους τραυματισμούς, σε αυτούς προστέθηκε ο Χρήστος Ταπούτος που ταλαιπωρείται με θλάση Α' βαθμού στην γάμπα του και απομένει να φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αντίθετα αυτός που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής είναι ο γκαρντ της Καβάλας, ο Γιάννης Δεμερτζής, που επανήλθε μετά από το δικό του διάστρεμμα και όλα δείχνουν ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ακόμη ο χρόνος φαίνεται να μετράει υπέρ της τελευταίας προσθήκης για την ομάδα του Τζήμα. Για τον Ράσελ Ρόμπινσον. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Αμερικανού γκαρντ ώστε να προσαρμοστεί στην ομάδα της Καβάλας και να βοηθήσει τα αναμενόμενα σε οργάνωση και σκοράρισμα.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ