ΚΑΒΑΛΑ

Στην Σόφια βλέποντας Γλυφάδα

Στην Σόφια βλέποντας Γλυφάδα

Η αποστολή της Καβάλας βρίσκεται στην Σόφια για το σημερινό παιχνίδι της με την Λέφσκι στα πλαίσια της Βαλκανικής Λίγκας με το μυαλό ωστόσο στο κλειστό της Γλυφάδας.

Με τρεις βασικές απουσίες η Καβάλα ταξίδεψε χθες για την Σόφια όπου στις 19:00 θα αντιμετωπίσει την Λέφσκι στο προτελευταίο της παιχνίδι για το ΤΟΡ6 της Βαλκανικής Λίγκας.

Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Άγγελου Κορωνιού είναι ξεκάθαρο ότι θα έχει περισσότερο στραμμένη την προσοχή της στο παιχνίδι του Σαββάτου για το πρωτάθλημα με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο κλειστό της Γλυφάδας.

Ο τεχνικός της Καβάλας άφησε εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι στην Σόφια με την Λέφσκι τους Χριστόφορο Στεφανίδη, Ουίλιαμ Κόλεμαν και Ιγκόρ Μιλόσεβιτς δείγμα ότι και ήθελε να τους προφυλάξει εν όψει του παιχνιδιού του Σαββάτου.

Κι αυτό γιατί είναι από αυτά που θα κρίνουνε σε σημαντικό βαθμό το τι μέλλει γενέσθαι στην μάχη της παραμονής στην Α1 μαζί με τα επόμενα δύο στο κλειστό της Καλαμίτσας με τον ΚΑΟΔ και εκτός έδρας με το Περιστέρι.

Από τους τρεις ο μόνος που ενδεχομένως να μπορούσε να αγωνιστεί το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας ήταν ο Κόλεμαν που έχει ξεπεράσει ουσιαστικά το διάστρεμμά του και θα είναι σίγουρα παρών το Σάββατο.

Κάτι ανάλογο ισχύει για το παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας και για τον Στεφανίδη που σήμερα ο αρχηγός της Καβάλας είναι να βγάλει τα πέντε ράμματα από την διάσειση. Αυτήν που είχε υποστεί την περασμένη Τρίτη από την αγκωνιά που είχε δεχθεί στο ξεκίνημα του παιχνιδιού με την Γκαλίλ Γκιλμπόα στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Αντίθετα ερωτηματικό παραμένει η παρουσία του Μιλόσεβιτς καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς – προσαγωγούς του και το αν θα είναι παρών το Σάββατο θα εξαρτηθεί από το αν θα είναι 100% έτοιμος προς αποφυγή τυχόν υποτροπής.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ