ΚΑΒΑΛΑ

Στην Καβάλα ο Βάργκας

Στην Καβάλα ο Βάργκας

Τη φανέλα της Καβάλας θα φορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ελόι Βάργκας, ο οποίος αποφοίτησε από το Kentucky πριν από τρία χρόνια.

Μπορεί να έμεινε εκτός του Κυπέλλου Ελλάδος με θύτη τον Προμηθέα Πατρών, αλλά δεν σταματά να ενισχύεται. Η Καβάλα προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη, αφού έκανε δικό της για τον επόμενο χρόνο τον Ελόι Βάργκας.

Ο Δομινικανός σέντερ έχει ύψος 2μ11 και είναι απόφοιτος του Kentucky, από το οποίο αποχώρησε το 2012. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του, άρχισε η επαγγελματική του σταδιοδρομία, με πρώτη του ομάδα την Κανιέρος ντε λα Ρομάνα. Η πρώτη του απόπειρα στην Ευρώπη έγινε το 2013-'14, όταν φόρεσε τη φανέλα της Φουενλαμπράδα, για να επιστρέψει στη συνέχεια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αρχικά αγωνίστηκε με τα χρώματα των Μέτρος ντε Σαντιάγκο, δοκίμασε τις δυνάμεις του στο NBDL με τους Λος Άντζελες Ντι-Φέντερς, αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει συμβόλαιο στον "μαγικό κόσμο". Η μεταγραφή του στην Καβάλα ανακοινώθηκε μέσω Twitter από την εταιρεία που τον εκπροσωπεί.

Το σχετικό "τιτίβισμα"

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ