ΚΑΒΑΛΑ

Στην Καβάλα ο Σίνης

Στην Καβάλα ο Σίνης

Ο Γιάννης Σίνης αποχώρησε από το Ρέθυμνο έπειτα από μια διετία (2013-15) στους Κρητικούς ενώ η νέα σεζόν θα τον βρει στην Καβάλα, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τζήμα. Στα υπόψιν ο Χριστόφορος Στεφανίδης.

Η Καβάλα επιστρέφει στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ενώ θα παραταχθεί ενισχυμένη με τις προσθήκες των Μορίς Κεμπ, Ρομπ Τζόουνς και του Γιάννη Σίνη, ο οποίος αποχώρησε από το Ρέθυμνο και θα ενισχύσει τους νεοφώτιστους αφού ήλθε σε συμφωνία με την ομάδα του Γιάννη Τζήμα.

Ο 24χρονος φόργουορντ (2μ.06) αγωνίστηκε τα τελευταία δυο χρόνια στο Ρέθυμνο ενώ ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 1.18 πόντους, 1 ριμπάουντ και 0.4 ασίστ ανά 6'43" μ.ό., σε 22 αγώνες με τους Κρητικούς στη regular season και τα playoffs.

Κατά τα άλλα, η Καβάλα εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις από την ελληνική αγορά, με την περίπτωση του Χριστόφορου Στεφανίδη να βρίσκεται στα υπόψιν. Ο Στεφανίδης αγωνίστηκε πέρσι στον Κολοσσό ενώ συμμετέχει αυτή την περίοδο στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, βοηθώντας στις προπονήσεις των "ερυθρολεύκων" ελλείψει των εφτά διεθνών.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ