ΚΑΒΑΛΑ

Πρώτη προπόνηση για Δεμερτζή

Πρώτη προπόνηση για Δεμερτζή
INTIME SPORTS

Την πρώτη του προπόνηση με την Καβάλα έκανε το απόγευμα στο κλειστό της Καλαμίτσας ο Γιάννης Δεμερτζής.

Ο Γιάννης Δεμερτζής έφθασε χθες στην Καβάλα και σήμερα το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Ο πρώην πλέι μέικερ του Κεραυνού Στροβόλου τέθηκε στην διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή και θα κάνει το ντεμπούτο του στο καθοριστικό παιχνίδι την Κυριακή για την παραμονή με το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Το μόνο που απομένει για την επισημοποίηση της μεταγραφής του Δεμερτζή στην Καβάλα είναι η ανακοίνωση της ΚΑΕ με τον Αλεξανδρή απόντος του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς να χρειαζότανε μία ακόμη λύση μαζί με τον Χριστόφορο Στεφανίδη στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Όσον αφορά την προετοιμασία της Καβάλας για το παιχνίδι με το Περιστέρι η συμμετοχή του Νεμάνια Μίτροβιτς παραμένει 50-50 όπως και του Θωμά Αράπη που έχει υποστεί διάστρεμμα και ακολούθησε σήμερα θεραπεία.

Κάτι ανάλογο ίσχυε και με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο που είχε υποστεί λουμπάγκο αλλά παρόλα αυτά αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του στο Περιστέρι.

Κι όσο τέλος για τον Μιλόσεβιτς συνεχίζει την αποθεραπεία του με στόχο να μπορέσει να κάνει την επανεμφάνισή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου.

Πρώτη προπόνηση για Δεμερτζή

(Φωτογραφία: Λάσκαρης Τσούτσας)

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ