ΚΑΒΑΛΑ

Πρώτη για Νάναλι και Φίαρς

Πρώτη για Νάναλι και Φίαρς

Την πρώτη τους προπόνηση στο κλειστό της Καλαμίτσας με την ομάδα της Καβάλας θα κάνουνε το απόγευμα οι Τζέιμς Νάναλι και Τζέρεμι Φίαρς.

Τζέιμς Νάναλι και Τζέρεμι Φίαρς θα κάνουνε το απόγευμα την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα της Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Οι δυο Αμερικανοί θα τεθούνε στην διάθεση του Κρις Χουγκάζ που αύριο θα έχει την ευκαιρία να τους δει στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας με τον ΠΑΟΚ.

Όσο για τον τρίτο Αμερικανό της Καβάλας τον Ουίλιαμ Κόλεμαν η άφιξή του μετατέθηκε για την Τρίτη σε μία μέρα όπου έχει προγραμματιστεί και αυτή του Στιβ Πάνος.

Κάτι που σημαίνει ότι ο 24χρονος σέντερ προχώρησε στην λύση του συμβολαίου του με τον Κολοσσό Ρόδου με την απόκτησή του να ανακοινώνεται μετά την άφιξή του.

Στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας εξάλλου ο Χουγκάζ αναμένει και τον διεθνή Βόσνιο γκαρντ Νεμάνια Μίτροβιτς έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του στον δρόμο της πρόκρισης στο Ευρωμπάσκετ του 2013.

Εκτός των απουσιών των Κόλεμαν, Πάνος και Μίτροβιτς στο αυριανό πρώτο φιλικό παιχνίδι της Καβάλας με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena θα προφυλαχθεί και ο Μύρων Παπαδάκης που έχει ενοχλήσεις στο γόνατό του.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ