ΚΑΒΑΛΑ

Πρόβα στην μάχη της παραμονής

Πρόβα στην μάχη της παραμονής
INTIME SPORTS

Η Καβάλα θα υποδεχθεί αύριο (4/04) στις 17:30 την Κουμάνοβο στο κλειστό της Καλαμίτσας στο τελευταίο φετινό της παιχνίδι στην Βαλκανική Λίγκα.

Η Καβάλα θα υποδεχθεί αύριο στο κλειστό της Καλαμίτσας την Κουμάνοβο στις 17:30 στο τελευταίο φετινό της παιχνίδι στην Βαλκανική Λίγκα.

Ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει μία πρώτης τάξης πρόβα για την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή στο κυνήγι της παραμονής της στην Α1 εν όψει των τριών από τα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν.

Η Καβάλα έχει να πάει να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ακολούθως θα φιλοξενήσει τον Κολοσσό Ρόδου, θα πάει στο Αλεξάνδρειο για να αντιμετωπίσει τον Άρη και τέλος θα υποδεχθεί το Ρέθυμνο.

Τέσσερα παιχνίδια από τα οποία η Καβάλα θέλει αν όχι το απόλυτο μετά από το παιχνίδι της με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για να αισθάνεται σίγουρη για την παραμονή της αφού οι δύο στις τρεις νίκες μπορεί να μην τις είναι αρκετές.

Στο αυριανό παιχνίδι πάντως ο Αλεξανδρής δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μίτροβιτς και Μιλόσεβιτς ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Αράπη (διάστρεμμα) και Μανωλόπουλου (μέση).

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ