ΚΑΒΑΛΑ

Περιμένοντας τον Ντούβνιακ

Η Καβαλά μπορεί να επέστρεψε στην Α1 ως πρωταθλήτρια, όμως μέχρι τώρα οι κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι είναι λίγες και καλά σχεδιασμένες. Ντούβνιακ και Στεφανίδης οι μεγάλοι στόχοι

Οι ομάδες της Α1 ως επί το πλείστον τηρούν στάση αναμονής στα μεταγραφικά, όμως οι προπονητές αρχίζουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους για το ρόστερ που θα "χτίσουν". Όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr στην Καβάλα οι πρώτοι στόχοι είναι ξεκάθαροι και δεν είναι άλλοι από τους Χριστόφορο Στεφανίδη και Ούρος Ντούβνιακ .

Στους δύο παίκτες έχει υπάρξει κρούση και πλέον περιμένουν τις απαντήσεις τους. Ο Έλληνας γκαρντ δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στην ομάδα που πραγματοποίησε τις πιο ώριμες σεζόν της καριέρας του, όμως δεν βιάζεται να δώσει την τελική του απάντηση, καθώς περιμένει και τον Κολοσσό, στον οποίο αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια.

Ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Ούρος Ντούβνιακ κι αυτό γιατί οι επιλογές δεν είναι πολλές. Ο 28χρονος γκαρντ αγωνιστικά ταιριάζει απόλυτα στα πλάνα του Γιάννη Τζήμα, ενώ έχει στα συν του το γεγονός ότι το δελτίο του βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς πέρσι αγωνίστηκε στην Κηφισιά. Στην Καβάλα είναι ακόμα σε ισχύ το ban από τη Fiba για τις οφειλές στον Νέιτς Στρναντ κι έτσι αναγκαστικά θα πρέπει να κοιτάξουν παίκτες που τελείωσαν την περσινή σεζόν το πρωτάθλημα στα... μέρη μας. Ο Ντούβνιακ από το 2012 κι έπειτα παίζει στην Ελλάδα, καθώς μετά τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν Ρέθυμνο, Πανιώνιος και Κηφισιά.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ