ΚΑΒΑΛΑ

Παπακωνσταντίνου: "Σας ευχαριστούμε για τη βοήθεια σας, να γεμίσουμε το Κάστρο μας"

Παπακωνσταντίνου: "Σας ευχαριστούμε για τη βοήθεια σας, να γεμίσουμε το Κάστρο μας"

Ο πρόεδρος της Καβάλας, Κωσταντίνος Παπακωνσταντίνου, ευχαριστώντας τον κόσμο της πόλης για τη μέχρι τώρα στήριξη της ομάδας ζήτησε και να γεμίσει το κλειστό της Καλαμίτσας στο ματς του Σαββάτου με την Πάτρα.

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική δήλωση προχώρησε τη Δευτέρα το μεσημέρι ο πρόεδρος της KABΑΛΑ B.C., κ.Κωσταντίνος Παπακωνσταντίνου, ευχαριστώντας τον κόσμο της πόλης για τη μέχρι τώρα στήριξη της ομάδας, τη διαβεβαίωση του πως θα κάνει η διοίκηση ότι χρειάζεται για να δυναμώσει και να βελτιωθεί η ομάδα, ενώ ζήτησε και να γεμίσει το κλειστό της Καλαμίτσας στο ματς του Σαββάτου με τον Απόλλων Πατρών.

Αναλυτικά η δήλωση του κ.Παπακωνσταντίνου έχει ως εξής: "Άλλη μια φορά θέλουμε να συγχαρούμε τους Φιλάθλους μας οι οποίοι έδωσαν θερμό, δυναμικό και πολυπληθές παρόν στον αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, ενώ ήδη έχουν προμηθευτεί σχεδόν 600 εισιτήρια διαρκείας.

Η σταθερή και ώριμη υποστήριξή τους είναι αυτή που δίνει βοήθεια και ώθηση στην Ομάδα να ξεπερνά τις δυσκολίες που είχε και έχει μπροστά της. ∆υσκολίες που ενίσχυσαν οι γενικότερες εξελίξεις του καλοκαιριού, καθώς συνδυάστηκαν με αλλαγές που ήταν ανάγκη να γίνουν στην ΚΑΕ.

Οι διαδικασίες για την πολυμετοχικότητα και την έκδοση νέων φορολογικών στοιχείων καθυστέρησαν το συνολικό προγραμματισμό, οικονομικό, διοικητικό και αγωνιστικό.

Επιπλέον, η καθιέρωση του ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου που θέσπισε η Πολιτεία μαζί με πολλά άλλα για τη διεξαγωγή των αγώνων, σε άκρα περιορισμένα χρονικά περιθώρια απέδειξαν ότι χρειάζεται άμεσα να οργανωθούμε καλύτερα.

Το Σάββατο η εμφάνιση της Ομάδας μας και η ήττα μάς ανησύχησαν όλους. Η ∆ιοίκηση στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της έκανε, κάνει και θα κάνει άμεσα ό,τι περισσότερο μπορεί για τη δημιουργία μίας μαχητικής και ανταγωνιστικής ομάδας, ικανής να συνεχίσει μία επιτυχημένη πορεία στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Έχουμε ισχυρή πεποίθηση ότι αυτός ο στόχος μπορεί να γίνει πράξη. Όλοι όμως γνωρίζουμε πόσα εμπόδια υπάρχουν (όπως επιβεβαιώνεται από την πορεία άλλων, ακόμη και ιστορικών ομάδων), ζητάμε από όλους τους Φίλους της Ομάδας μας, από ολόκληρη την τοπική κοινωνία και τους φορείς της, συνεχή υποστήριξη και συμπαράσταση.

Με την παρουσία τους στο γήπεδο, με αγορά εισιτηρίων διαρκείας, με χορηγίες διαφημιστικής προβολής. Αυτό το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, ο αγώνας με την Πάτρα είναι κρίσιμος.

Να είμαστε όλοι παρόντες και να γεμίσουμε ασφυκτικά το «Κάστρο» μας στην Καλαμίτσα !!!

Φιλικά

Κώστας Παπακωνσταντίνου"

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ