ΚΑΒΑΛΑ

"Όαση" ο Ταπούτος για την Καβάλα

"Όαση" ο Ταπούτος για την Καβάλα

Ο Ταπούτος (24π) πραγματοποίησε εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στον Κόροιβο, αλλά η Καβάδα δεν κατάφερε να κερδίσει. Η μακεδονική ομάδα ισοφάρισε τη χαμηλότερη φετινή επίδοση της σε ασίστ.

Η Καβάλα ηττήθηκε από τον Κόροιβο με σκορ 74-89. Πήρε 29 από τους 74 πόντους της από τη γραμμή του φάουλ, επίδοση που είναι η κορυφαία φετινή της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η προηγούμενη ήταν εκείνη των 20 που είχε η Κηφισιά στην πρεμιέρα με τον Αρκαδικό.

*Έμεινε όμως χαμηλά στα τρίποντα, ειδικά για εντός έδρας παιχνίδια με 3/12. Οι τρεις μόλις εύστοχες προσπάθειες αποτελούν ισοφάριση της χαμηλότερης φετινής επίδοσης καθώς τόσα είχε ο Κολοσσός H Hotels στην πρεμιέρα και οι Αρκαδικό, Κόροιβος στη 2η αγωνιστική.

*Η μακεδονική ομάδα ισοφάρισε ακόμη τη χαμηλότερη φετινή επίδοση σε ασίστ έχοντας 10, όσες και ο Αρκαδικός στη 2η αγωνιστική κόντρα στον Άρη αλλά και χθες ο ΠΑΟΚ με τους «κίτρινους». Παράλληλα τα δύο κλεψίματα που έκανε η Καβάλα είναι η χειρότερη επίδοση της σεζόν. Η προηγούμενη ήταν τα τρία του Απόλλωνα Carna στο Ρέθυμνο για την πρεμιέρα.

*Σε ατομικό επίπεδο ο Χρήστος Ταπούτος ήταν εξαιρετικός. Μεταξύ άλλων με τις 10/10 βολές που είχε δημιούργησε δύο ρεκόρ στη σεζόν. Εύστοχων σουτ από τη γραμμή του φάουλ αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των οχτώ που μοιράζονταν ο ίδιος με τον Χάρις του Κόροιβου από την 1η αγωνιστική (χθες είχε εννιά ο Κοστόβ) αλλά και ποσοστού ευστοχίας αφού το προηγούμενο το είχε ο ίδιος με τις 8/8 της πρεμιέρας κόντρα στο Λαύριο.

*Ακόμη ο 33χρονος φόργουορντ σημείωσε ατομικά ρεκόρ στη σεζόν τόσο με τους 24 πόντους του και τα επτά ριμπάουντ του αφού είχε 20 και πέντε αντίστοιχα κόντρα στο Λαύριο.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ