ΚΑΒΑΛΑ

Ο Σίμονς γίνεται... Βούλγαρος

Ο Σίμονς γίνεται... Βούλγαρος

Στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες ο Σέντρικ Σίμονς να πάρει στα χέρια του το βουλγάρικο διαβατήριο.

Αυτό που θα επιτρέψει στον 25χρονο Αμερικανό σέντερ που αγωνίστηκε στην Καβάλα στα τέλη της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 και σε όλη την 2010-2011 να αγωνίζεται ως κοινοτικό.

Να μην καταλαμβάνει δηλαδή θέση ξένου σε μία εξέλιξη που είναι σίγουρο πως θα ανεβάσει το κασέ του και δυστυχώς για την Καβάλα θα δυσκολέψει την παραμονή του σε αυτήν.

Ο Σίμονς είχε βρεθεί στο στόχαστρο της βουλγάρικης Ομοσπονδίας για την εξασφάλιση διαβατηρίου από την γειτονική χώρα από την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι άνθρωποί βρέθηκαν στο παιχνίδι Καβάλα-Ίκαρος Καλλιθέας στο ξεκίνημα του 2011 στο κλειστό της Καλαμίτσας και είχαν απευθείας επαφή μαζί του μετά την ολοκλήρωσή του αφού πρώτα είχανε την ευκαιρία να τον δούνε αγωνιζόμενο όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr στις 25 Ιανουαρίου.

Ο Αμερικανός σέντερ είχε δείξει από την αρχή θετικός κάτι που βοήθησε στο να προχωρήσουνε οι διαδικασίες με το λιγότερο που τον ενδιέφερε να ήταν αν στο νέο του διαβατήριο θα λεγόταν Σιμόνοφ ή κάπως αλλιώς.

Πλέον και από την στιγμή που ο Σίμονς θα πάρει στα χέρια του το βουλγάρικο διαβατήριο θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη η κλήση του στην Εθνική Βουλγαρίας όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν με τους Ιμπραΐμ Τζάαμπερ και Κίκι Κλαρκ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός σέντερ στην διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 με την φανέλα της Καβάλας είχε σε 28 συνολικά παιχνίδια κατά μ.ό. 12 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Εμφανίσεις που είχανε σαν αποτέλεσμα στα μέσα Ιανουαρίου να δεχθεί πρόταση από την Μπενετόν Τρεβίζο αλλά είχε προτιμήσει να παραμένει στην Καβάλα για να μην αφήσει στην μέση την δουλειά που είχε ξεκινήσει.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ