ΚΑΒΑΛΑ

Ο Σίνης "τρολάρει" τον Γιανγκ

Ο Σίνης "τρολάρει" τον Γιανγκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σίνης κάρφωσε για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Δείτε τι ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, "τρολάροντας" τον Πάτρικ Γιανγκ.

Ο Γιάννης Σίνης είναι ο μεγάλος άτυχος της Καβάλας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο τον Σεπτέμβριο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης έκτοτε. Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ χειρουργήθηκε στο γόνατο για να αποκαταστήσει μια και καλή τη ζημιά στον πρόσθιο χιαστό, κι έκτοτε παλεύει να επιστρέψει στη δράση.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, καρφώνοντας μάλιστα για πρώτη φορά τους τελευταίους έξι μήνες. Δεν δίστασε μάλιστα μοιραστεί τη στιγμή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, "τρολάροντας" τον Πάτρικ Γιανγκ που είχε κάνει το ίδιο στο ΣΕΦ.

Πέραν αυτού, η επιστροφή στη δράση αποτελεί τον μεγαλύτερο στόχο για τον παίκτη της Καβάλας, ο οποίος σταδιακά θα μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, όντας βέβαια αμφίβολο αν θα προλάβει να αγωνιστεί φέτος αφού η Basket League ΣΚΡΑΤΣ ολοκληρώνεται στις 9 Απριλίου.

Ποιά Aamstel??? Ποιός Patrick Young?? #BackAtitAgain #FirstDunk #Excited

A video posted by John Sinis (@johnsinistopsinis) on

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ