ΚΑΒΑΛΑ

Ο Γιατζόγλου προφυλάσσει τον Κοστόφ με Ολυμπιακό

Ο Γιατζόγλου προφυλάσσει τον Κοστόφ με Ολυμπιακό
Κοστόφ INTIME SPORTS

Για την Καβάλα μπορεί να ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Καλαμίτσας ωστόσο στο μυαλό του Στιβ Γιατζόγλου είναι το μεθεπόμενο στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" του Ρεθύμνου με τον ΑΓΟΡ. Για αυτό και θα προφυλαχθεί εκ νέου ο Τσαβντάρ Κοστόφ.

Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Καλαμίτσας αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Στιβ Γιατζόγλου για να τσεκάρει το σύνολό του απέναντι σε μία ομάδα Euroleague και συνάμα να προφυλάξει τον Τσαβντάρ Κοστόφ για να τον έχει έτοιμο για το μεθεπόμενο παιχνίδι στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" του Ρεθύμνου με τον ΑΓΟΡ.

Ο διεθνής Βούλγαρος γκαρντ της Καβάλας ταλαιπωρείται από τον προσαγωγό του. Για αυτό και δεν είχε αγωνιστεί το Σάββατο στη Nick Galis Hall κόντρα στον Άρη και κάτι ανάλογο πρόκειται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και την Κυριακή κόντρα στους "ερυθρόλευκους".

Σε ένα παιχνίδι όπου τη στιγμή αυτή ερωτηματικό αποτελεί και η συμμετοχή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ο πλέι μέικερ της Καβάλας έχει κληρονομήσει ένα διάστρεμμα και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας με το επόμενο διήμερο να κρίνει την παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Εν τω μεταξύ ο Γιατζόγλου συνεχίζει την αναζήτηση κοινοτικού πλέι μέικερ που θα αντικαταστήσει τον Ολλανδό σέντερ Τόμας Βαν Ντερ Μαρς ώστε να έχει μία ακόμη λύση στην οργάνωση του παιχνιδιού αλλά και στο σκοράρισμα. Τη στιγμή αυτή ο τεχνικός της Καβάλας έχει ξεχωρίσει δύο παίκτες. Έναν Αμερικανό με ευρωπαϊκό διαβατήριο που δεσμεύεται με ομάδα και έναν ακόμη Ευρωπαίο.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ