ΚΑΒΑΛΑ

Μένει μέχρι νεοτέρας ο Τζήμας στην Καβάλα

Μένει μέχρι νεοτέρας ο Τζήμας στην Καβάλα
Τζήμας

Από το διοικητικό συμβούλιο της Καβάλας το βράδυ της Δευτέρας (16/11) μπορεί να προέκυψε στήριξη στο πρόσωπο του Γιάννη Τζήμα ωστόσο η παραμονή του στην τεχνική ηγεσία μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Η προετοιμασία της Καβάλας για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (21/11) με τον Άρη στη Nick Galis Hall μπορεί να έχει ξεκινήσει υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τζήμα ωστόσο η φημολογία για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας καλά κρατεί .

Η φημολογία περί της απομάκρυνσης του Τζήμα είχε ξεκινήσει από το απόγευμα της Δευτέρας. Λίγες ώρες όμως αργότερα αυτό που προέκυπτε από το διοικητικό συμβούλιο που έγινε το βράδυ είχε να κάνει με την διάθεση στήριξης στο πρόσωπό του παρά τις πέντε συνεχόμενες ήττες. Κι όχι μόνο αυτό αλλά και να υπάρξει κίνηση απόκτησης ενός Αμερικανού πλέι μέικερ χωρίς να είναι ξεκάθαρο ποιος από τους υπάρχοντες Αμερικανούς θα αποτελέσει παρελθόν.

Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη στη Nick Galis Hall σίγουρα δεν είναι σε αυτά που στην Καβάλα είχανε πριν από την έναρξη της φετινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ ότι θα έπρεπε να κερδιθούνε πάση θυσία. Όπως ίσχυε με τα εντός έδρας παιχνίδια με τους Κόροιβο Αμαλιάδας, Απόλλωνα Πατρών και Κηφισιά. Ακόμη είναι χαρακτηριστικό πως την μοναδική της εντός έδρας νίκη την πέτυχε στην πρεμιέρα επί του Λαυρίου με το τρίποντο στην εκπνοή από τον Τσαβντάρ Κβοστόφ και αφού είχανε προηγηθεί οι 0/2 βολές από τον Ουσμάν Κρουμπαλί. Κι όσο για το επόμενο είναι το εντός έδρας με τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Καλαμίτσας και μετά στο "Μελίνα Μερκούρη" του Ρεθύμνου με τον ΑΓΟΡ.

Κι αν η διοίκηση της Καβάλας στηρίζει τον Τζήμα ήδη έχουνε κυκλοφορήσει ονόματα υποψηφίων αντικαταστατών του. Μεταξύ αυτών είναι ο άλλοτε τεχνικός της ομάδας και νυν του Ηρακλή Βαγγέλης Αλεξανδρής που δεν δείχνει διατεθειμένος να φύγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Κάτι που φάνηκε και από την προ ημερών άρνησή του από την Ίντερ Μπρατισλάβας. Ακόμη ακούστηκαν τα ονόματα των δύο πρώην κατά σειρά τεχνικών του Απόλλωνα Πατρών. Των Νίκου Βετούλα και Θανάση Παπαχατζή.

Τις τελευταίες ώρες δε φαίνεται να τέθηκε και θέμα του Άγγελου Κορωνιού. Του προ ημερών μέλους του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ και άλλοτε τεχνικού της Καβάλας χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει κάποια επαφή μαζί του με τον ίδιο να μην είναι αρνητικός στην επιστροφή του στην Καβάλα. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο βασικός υποψήφιος διάδοχος του Τζήμα έχει παρακολουθήσει από κοντά το ένα από τα δύο εκτός έδρας φετινά παιχνίδια της ομάδας και αναμένει στο ακουστικό του.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ