ΚΑΒΑΛΑ

Κοντά σε Τζόουνς και Βαν Ντεν Μαρς

Κοντά σε Τζόουνς και Βαν Ντεν Μαρς
INTIME SPORTS

Πολύ κοντά στις πρώτες της μεταγραφικές κινήσεις βρίσκεται η Καβάλα, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πρώην παίκτη του Πανελευσινιακού, Ρομπ Τζόουνς και στον Ολλανδό, Τόμας Βαν Ντεν Μαρς

Αν και πέρασε αρκετός καιρός εντούτοις κάτι φαίνεται να κινείται στην Καβάλα. Οι πρωταθλητές της περσινής Α2 επιστρέφουν στην πρώτη κατηγορία με στόχο να παραμείνουν σε αυτό το επίπεδο, όμως ο μεταγραφικός σχεδιασμός καθυστέρησε αρκετά.

Όπως και να έχει οι Μακεδόνες εντείνουν πλέον τις επαφές τους προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να στελεχωθεί το ρόστερ όσο πιο σύντομα γίνεται. Ο Γιάννης Τζήμας είχε ξεχωρίσει μεταξύ άλλων τις περιπτώσεις των Ρομπ Τζόουνς και Τόμας Βαν Ντεν Μαρς με τη διοίκηση να κινείται δυναμικά για την απόκτηση τους.

Ο Αμερικανός Ρομπ Τζόουνς (26χρ., 1.96μ.) αγωνίζεται ως φόργουορντ και είναι παλιός γνώριμος του ελληνικού κοινού, καθώς είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα το 2014 όπου με τη φανέλα του Πανελευσινιακού μέτρησε κατά μέσο όρο 10.9 πόντους και 6.5 ριμπάουντ.

Στις θέσεις των ψηλών αγωνίζεται και ο άλλος μεταγραφικός στόχος της Καβάλας, Τόμας Βαν Ντεν Μαρς. Ο Ολλανδός σέντερ (2.10) προέρχεται από το πανεπιστήμιο του Πόρτλαντ όπου με τη φανέλα των Πάιλοτς είχε κατά μέσο όρο 10.4 πόντους και 8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ