ΚΑΒΑΛΑ

Κινείται για Ρόμπινσον η Καβάλα

Κινείται για Ρόμπινσον η Καβάλα

Ο Ράσελ Ρόμπινσον θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Πρέστον Μέντλιν στο ρόστερ της Καβάλας για την συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η Καβάλα βρήκε στο πρόσωπο του Ράσελ Ρόμπινσον τον αντικαταστάτη του Πρέστον Μέντλιν στο ρόστερ της Καβάλας για την συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Πρόκειται για τον 30χρονο Αμερικανό γκαρντ με ύψος 1.86μ. που έχει εμπειρία από την Ευρώπη και μάλιστα την περσινή αγωνιστική περίοδο κατέκτησε το νταμπλ στην Πολωνία με την φανέλα της Ζιέλονα Γκόρα.

Ο Ρόμπινσον αποφοίτησε από το κολέγιο του Κάνσας και από 2008 γεύτηκε την ευρωπαϊκή του εμπειρία με την Καβάλα να αποτελεί τον νέο σταθμό της καριέρας του. Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στην Τουρκία σε Ερντεμιρσπόρ (2008) και Τραμπζονσπόρ (2011-2012) στην Ισπανία στην Γιοβεντούτ (2010-2011), στην Ιταλία στην Μπιέλα (2012-2013) και στην Πολωνία σε Τούροβ (2013) και Ζιέλονα Γκόρα (2014-2015).

Πλέον μετά την συμφωνία με τον Ρόμπινσον στην Καβάλα τον αναμένουνε μεθαύριο Πέμπτη και απομένει να φανεί αν το απόγευμα της ημέρας θα προλάβει να κάνει την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό της Καλαμίτσας υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τζήμα. Κάτι που σημαίνει ότι θα προλάβει το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Το σίγουρο είναι πως από το παιχνίδι αυτό θα απουσιάσει ο Γιάννης Δεμερτζής. Το διάστρεμμα που είχε υποστεί την περασμένη εβδομάδα είναι βαρύ με αποτέλεσμα να αποτελεί ερωτηματικό η συμμετοχή του και στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών. Αντίθετα ο Νικ Λίβας επέστρεψε στις προπ0νήσεις ενώ τραυματίστηκε εκ νέου ο Γιώργους Βελισσαρίου.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ