ΚΑΒΑΛΑ

Καλαϊτζίδης: "Τίποτα να χάσουμε με Ολυμπιακό"

Καλαϊτζίδης: "Τίποτα να χάσουμε με Ολυμπιακό"

Η Καβάλα υποδέχεται αύριο (29/11, 17:00) τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Καλαμίτσας και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης εξήγησε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να κάνουν πράξη όσα δουλεύουν στην προπόνηση.

Η Καβάλα παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε στην αυριανή (29/11, 17:00) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, εξηγώντας ότι η "Ένωση" δεν έχει τίποτα να χάσει στο ματς με τους Πειραιώτες.

To blog του 30χρονου γκαρντ στο esake.gr:

" Τίποτα να χάσουμε

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπάσκετ! Η ομάδα μας προσπαθεί να βρει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο με τις αλλαγές που έχουν γίνει στο έμψυχο δυναμικό και στη θέση του προπονητή και το προηγούμενο Σάββατο ήταν μια καλή ευκαιρία απέναντι στον Άρη να παίξουμε πιο ελεύθερα και να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα μέσα στο γήπεδο. Μπορέσαμε να κοντράρουμε τον Άρη για ένα ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ξεμείναμε από δυνάμεις και ήταν εμφανής η ανωτερότητα του αντιπάλου, αυτό που κρατάμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η διάθεση και η ενέργεια που είχαμε στην άμυνα αλλά έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε.

Την ερχόμενη Κυριακή παίζουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι που πραγματικά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξη στον αγώνα όλα όσα δουλεύουμε στην προπόνηση απέναντι σε μια παρά πολύ καλή ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι το κλειστό της Καλαμίτσας θα είναι γεμάτο με τους φιλάθλους της Καβάλας να δημιουργούν μια φανταστική ατμόσφαιρα για ακόμα μια φορά.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!"

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ