ΚΑΒΑΛΑ

Η Καβάλα με Ταπούτο κόντρα στο Ρεθύμνο

Η Καβάλα με Ταπούτο κόντρα στο Ρεθύμνο
Ταπούτος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επιθυμία του Στιβ Γιατζόγλου ο Χρήστος Ταπούτος να βρίσκεται στη διάθεσή του στο παιχνίδι με χαρακτήρα "τελικό" κόντρα στο Ρέθυμνο στο κλειστό της Καλαμίτσας το απόγευμα του Σαββάτου (12/03, 17:00) θα γίνει πράξη.

Με παρόντα τον Χρήστο Ταπούτο όπως επιθυμούσε ο Στιβ Γιατζόγλου η Καβάλα θα υποδεχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (12/03, 17:00) το Ρέθυμνο στο κλειστό της Καλαμίτσας για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στο παιχνίδι με χαρακτήρα τελικό στη μάχη της παραμονής.

Ο έμπειρος φόργουορντ είχε υποστεί κάταγμα στην προπόνηση της ομάδας στα τέλη Ιανουαρίου στο αριστερό του χέρι. Στο καλό του... καθώς είναι αυτό με το οποίο σουτάρει και από την πρώτη στιγμή του είχε τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκας.

Θέλω του Γιατζόγλου μετά το παιχνίδι με τον Άρη, και την εντός έδρας ήττα, ήταν ο Ταπούτος να είναι σε θέση να αγωνιστεί δύο εβδομάδες μετά. Στο επόμενο εντός με το Ρέθυμνο και αφού είχε μεσολαβήσει η εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και η διακοπή μίας εβδομάδας στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Φάρου.

Τελικά ο χρόνος λειτούργησε υπέρ της επιθυμίας του Γιατζόγλου και κατ΄ επέκταση και του Ταπούτου να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ο έμπειρος φόργουορντ μπορεί να μην είχε αγωνιστεί στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τον Άρη στη Nick Galis Hall ωστόσο αναμένεται μεθαύριο να είναι παρών στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Ο Ταπούτος αφού είχε ξεκινήσει να προπονείται μόνος του, κάνοντας κάποιες ασκήσεις με μπάλα, σήμερα Πέμπτη (10/3) συμμετείχε σε κανονικούς ρυθμούς. Αυτό σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του προσφέροντας μία ακόμη λύση στα χέρια του Γιατζόγλου στο κυνήγι της πέμπτης νίκης στην κανονική περίοδο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ερωτηματικό και η συμμετοχή του ομογενή Νικ Λίβας.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ