ΚΑΒΑΛΑ

Γιατζόγλου στο Sport24.gr: "Πάμε να σώσουμε την Καβάλα!"

Γιατζόγλου στο Sport24.gr: "Πάμε να σώσουμε την Καβάλα!"

Ο Στιβ Γιατζόγλου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Καβάλας στη θέση του Γιάννη Τζήμα και θα κάνει το ντεμπούτο του στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Άρη, στο "Nick Galis Hall"! Οι πρώτες δηλώσεις του στο Sport24.gr.

Η Καβάλα παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση της κατάταξης στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ έπειτα από έξι αγωνιστικές και ο Στιβ Γιατζόγλου είναι αυτός που κλήθηκε να σώσει τη χρονιά για την "Ένωση"!

Ο 66χρονος πρώην προπονητής των Ολυμπιακού, Άρη, Αιγάλεω, Ηρακλή και ΑΕΚ επιστρέφει στην Basket League μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής της αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Καβάλας, αντί του Γιάννη Τζήμα.

Ο Γιατζόγλου βρέθηκε πρόσφατα στις εξέδρες του OAKA για τον αγώνα της Καβάλας με την ΑΕΚ μαζί με τον μάνατζέρ του έχοντας μία απευθείας εικόνα της νέας του ομάδας. Πλέον αύριο Τετάρτη (18/11) αναμένεται να βρίσκεται στην πόλη της Μακεδονίας ενώ θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της "Ένωσης" στον Σαββατιάτικο (21/11, 17:00) αγώνα με τον Άρη, στο "Nick Galis Hall".

"Οι άνθρωποι της Καβάλας μου ζήτησαν να τους βοηθήσω και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Πάμε όλοι μαζί να σώσουμε την ομάδα και να την κρατήσουμε στην Α1", εξήγησε στις πρώτες του δηλώσεις ως κόουτς της Καβάλας στο Sport24.gr ο Στιβ Γιατζόγλου.

Η απόφαση για την αντικατάσταση του Τζήμα με τον Γιατζόγλου είχε ληφθεί από την Δευτέρα κι αφού είχε επιστρέψει από το εξωτερικό ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Κώστας Παπακωνσταντίνου κι αφού είχε συνάντηση με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Ωστόσο αυτό που προέκυψε από το διοικητικό συμβούλιο που έγινε το ίδιο βράδυ ήταν διάθεση στήριξης στο πρόσωπό του Έλληνα τεχνικού που οδήγησε εκ νέου την Καβάλα στη μεγάλη κατηγορία.

Οι πέντε συνεχόμενες ήττες, μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Λαυρίου με το τρίποντο στην εκπνοή του Τσαβντάρ Κβοστόφ, όπως αποδείχθηκε ήταν δύσκολο να ανατραπεί το εις βάρος κλίμα που είχε δημιουργηθεί για την παραμονή του Τζήμα. Δεν είναι τυχαίο ότι είχανε κυκλοφορήσει ονόματα υποψηφίων αντικαταστατών του.

Μεταξύ αυτών του άλλοτε τεχνικού της ομάδας και νυν του Ηρακλή Βαγγέλη Αλεξανδρή που δεν έδειχνε διατεθειμένος να φύγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Κάτι που φάνηκε και από την προ ημερών άρνησή του από την Ίντερ Μπρατισλάβας. Ακόμη ακούστηκαν τα ονόματα των δύο πρώην κατά σειρά τεχνικών του Απόλλωνα Πατρών. Των Νίκου Βετούλα και Θανάση Παπαχατζή.

Τις τελευταίες ώρες δε φαίνεται να τέθηκε και θέμα του Άγγελου Κορωνιού. Του προ ημερών μέλους του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ και άλλοτε τεχνικού της Καβάλας χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει κάποια επαφή μαζί του με τον ίδιο να μην είναι αρνητικός στην επιστροφή του στην Καβάλα. Σε κανένα σημείο όμως του Γιατζόγλου που ήταν ο βασικός υποψήφιος διάδοχος του Τζήμα - και ουσιαστικά ο μόνος - και ανέμενε στο ακουστικό του. Όπως και έγινε σήμερα για να αναλάβει από αύριο Τετάρτη (18/11) δουλειά στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Αυτό πλέον που απομένει να φανεί είναι αν η διοίκηση της Καβάλας προχωρήσει και σε απόκτηση Αμερικανού πλέι μέικερ. Στην περίπτωση αυτή το πιθανότερο είναι να αποτελέσει παρελθόν ο Άλεξ Γκόρντον.

Η ανακοίνωση της Καβάλας

"Η Οικογένεια της ΚΑΒΑΛΑ B.C.θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή, κ. Γιάννη Τζήμαγια την τριετή άψογη συνεργασία που είχε μαζί του και την κατάκτηση της ανόδου στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην πετυχημένη καριέρα του και να το διαβεβαιώσει ότι στην Καλαμίτσα θα έρχεται πάντα ως φίλος.
Νέος προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Στήβ Γιατζόγλουπου την Τετάρτη θα προπονήσει την Ομάδα".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ