ΚΑΒΑΛΑ

Γιατζόγλου: "Ιστορία της ζωής μου οι δύσκολες αποστολές"

Γιατζόγλου: "Ιστορία της ζωής μου οι δύσκολες αποστολές"

Ο νέος προπονητής της Καβάλας, Στιβ Γιατζόγλου, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και αναφέρθηκε στην πρόκληση που αναλαμβάνει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του (AUDIO).

Ο νέος προπονητής της Καβάλας, Στιβ Γιατζόγλου, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό", με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για το πρωτάθλημα που πήρε στην Κορέα: " Το πρόβλημα για τους περισσότερους είναι ότι δεν ξέρουν το τί γίνεται πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας. Απλώς εμείς εδώ δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο καλά ζουν στην Ανατολή, δηλαδή στην Κορέα, την Ιαπωνία και σε ορισμένα μέρη στην Κίνα. Τυχαία είμαι φέτος στην Ελλάδα, για μικρά πράγματα δε γύρισα πίσω".

Για την Καβάλα: " Αναλαμβάνουμε μία δύσκολη αποστολή, να σώσουμε την ομάδα, αλλά αυτό ούτως ή άλλως είναι η ιστορία της ζωής μου να αναλαμβάνω δύσκολες αποστολές. Τι νομίζεις ότι έχεις να κάνεις με κανέναν πρωτάρη; Ένας βλάκας νωρίτερα με ρώτησε αν φοβάμαι! Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να ανυψώσουμε την ψυχολογία της ομάδας, που είναι χαμηλά. Έπειτα από τρεις εντός έδρας ήττες δε χρειάζεται να είσαι πυρηνικός επιστήμονας για να το καταλάβεις. Είναι λογικό. Πρέπει να… καθαρίσουμε το μυαλό μας και να έχουμε καλύτερους προσανατολισμούς σε άμυνα και επίθεση. Βέβαια, την ομάδα την έχω δει από την τηλεόραση και αν δεν προπονήσεις την ομάδα τρεις ώρες την ημέρα δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Σίγουρα δεν έχουμε χρόνο, αλλά ένα παιχνίδι δεν κερδίζεται ούτε χάνεται αν δεν παιχθεί!".

Για το υλικό της ομάδας: " Το θέμα είναι ότι έχει ξοδευτεί μία αλλαγή και δεν υπάρχει αρκετό ελεύθερο πεδίο για να κόβεις και να ράβεις. Η ομάδα είναι ένα συμπαγές σύνολο αν αναλογιστούμε τους στόχους της, που είναι να σωθούμε και όχι να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, να πάρουμε το πρωτάθλημα και να βγούμε στην Ευρωλίγκα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι η ομάδα έχουμε σοβαρούς ανθρώπους και δεν υπάρχουν λειτουργικά προβλήματα, όπως όταν ήμουν στον Άρη και είχαμε απλήρωτα σπίτια και άλλα τέτοια. Όλα τα υπόλοιπα αντιμετωπίζονται".

Για το φετινό Ολυμπιακό: " Είναι μία καλή ομάδα. Με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν έτοιμος και το έδειξε. Θα βρει λύση, από τη στιγμή που υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα για να πάρει παίκτες. Το μαγαζί είναι… γωνία και οι ατζέντες θα έχουν ήδη προσεγγίσει τον Σφαιρόπουλο".

Για τον Παναθηναϊκό: " Σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό, αν πάρεις τους παίκτες έναν π-ρος έναν έχει πιο βαθύ ρόστερ. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα, παίζει καλύτερο μπάσκετ και είναι πιο συγκεντρωμένος στο γήπεδο. Στις επόμενες αναμετρήσεις θα δούμε ένα διαφορετικό Ολυμπιακό".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ