ΚΑΒΑΛΑ

Γεύμα εν όψει ΚΑΟΔ

Γεύμα εν όψει ΚΑΟΔ

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Κώστας Παπακωνσταντίνου, μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης παρέθεσε γεύμα σε όλη την ομάδα εν όψει του γειτονικού ντέρμπι με τον ΚΑΟΔ.

Με αφορμή το γειτονικό ντέρμπι με τον ΚΑΟΔ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Κώστας Παπακωνσταντίνου, μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης παρέθεσε γεύμα σε όλη την ομάδα.

Μία κίνηση συσπείρωσης στην προσπάθεια που καταβάλει το σύνολο του Άγγελου Κορωνιού για να πετύχει τον στόχο της παραμονής του στην Α1 με το συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι κρίσιμο και κομβικό εν όψει της συνέχειας.

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό της Καβάλας είναι ότι από αύριο Θα δει το απουσιολόγιό του λευκό καθώς αναμένεται να έχει στην διάθεσή του τους Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και Ουίλιαμ Κόλεμαν.

Αμφότεροι προτιμήθηκε για μία ακόμη ημέρα να προφυλαχθούν ώστε να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις τους προς αποφυγή τυχόν υποτροπής και να είναι όσο πιο έτοιμοι γίνεται στην μάχη του Σαββάτου στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Σε αντίθεση με τους Μιλόσεβιτς και Κόλεμαν ο Κορωνιός είχε από σήμερα και πάλι στην διάθεσή του τον Νεμάνια Μίτροβιτς που δείχνει κάθε μέρα που περνάει να ξεπερνάει πλήρως τις ενοχλήσεις από το διάστρεμμά του. Όπως και τον Νίκο Στυλιανού που στην προπόνηση της Τρίτης σε μία σύγκρουση που είχε με τον Στιβ Πάνος του τοποθετήθηκαν ράμματα.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ