ΚΑΒΑΛΑ

Φθάνει ο Βάργκας στην Καβάλα

Φθάνει ο Βάργκας στην Καβάλα
INTIME SPORTS

Στη διάθεση του Γιάννη Τζήμα αναμένεται να βρίσκεται από σήμερα ο Ελόι Βάργκας και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Καβάλας με φόντο την πρεμιέρα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ το Σάββατο (10/10) με το Λαύριο.

Ο Γιάννης Τζήμας αναμένει σήμερα την άφιξη του Ελόι Βάργκας στην Καβάλα ώστε να έχει και τον βασικό του σέντερ στην διάθεσή του. Ο 27χρονος με ύψος 2.11μ. σέντερ της Καβάλας ξεκίνησε χθες το υπερατλαντικό του ταξίδι και αν όχι σήμερα αύριο θα πατήσει το παρκέ στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Ο Τζήμας γνωρίζει ότι στη συνέχεια θα κληθεί να τρέξει με τον χρόνο ώστε ο σέντερ από την Δομινικανή Δημοκρατία να προλάβει να κάνει το ντεμπούτο του στην φετινή πρεμιέρα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ το Σάββατο (10/10) με το Λαύριο.

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό της Καβάλας είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ενώ χθες είχε την ευκαιρία να βγάλει εκ νέου συμπεράσματα για το σύνολό του στο φιλικό που έγινε στο κλειστό της Καλαμίτσας με την βουλγάρικη Μπερόε και παρά την ήττα με 63-65.

Κατά τα άλλα κι ενώ ο Βάργκας βρίσκεται στον δρόμο για την Καβάλα σύμφωνα και με το ρόστερ που δηλώθηκε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ σε αυτό δεν είναι δηλωμένοι οι Ρομπ Τζόουνς και Πρέστον Μέντλιν.

Ο Τζόουνς ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν μετά την απόφαση για την έλευση του σέντερ από την Δομινικανή Δημοκρατία αν και παραμένει στην Καβάλα μέχρι νεοτέρας. Κάτι που ισχύει και για τον Μέντλιν που φέρεται να μην δηλώθηκε σε πρώτη φάση αφού παραμένει ερωτηματικό για το αν θα αντικατασταθεί ή όχι με τον Τζήμα να συνεχίζει να τσεκάρει το τι υπάρχει στην αγορά.

Ακόμη μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Σίνη απομένει να φανεί αν στην Καβάλα θα προχωρήσουν στην απόκτηση κι ενός φόργουορντ ή η απώλειά του θα καλυφθεί μέσα από εσωτερικές κινήσεις.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ