ΚΑΒΑΛΑ

Ενίσχυση με Γιαννακίδη η Καβάλα

Ενίσχυση με Γιαννακίδη η Καβάλα
INTIME SPORTS

Νέο πρόσωπο στο ρόστερ της Καβάλας αποτελεί από την Πέμπτη (15/10) ο Μιχάλης Γιαννακίδης που το πρωί έκανε και την πρώτη του προπόνηση.

Στο κλειστό της Καλαμίτσας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (15/10) ο Μιχάλης Γιαννακίδης που προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα της Καβάλας και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του. Ο 26χρονος γκαρντ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα προλάβει το μεθαυριανό παιχνίδι στα Τρίκαλα για την 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ καθώς έχει ξεκινήσει ήδη αγώνας δρόμου.

Με την επιλογή του Γιαννακίδη ο Γιάννης Τζήμας καλύπτει το κενό που έχει δημιουργηθεί από τους τραυματισμούς των Νικ Λίβα (δικέφαλο) και Γιάννη Δεμερτζή (διάστρεμμα). Μάλιστα ο Δεμερτζής είναι αμφίβολος και για το αν θα προλάβει και το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής εντός έδρας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Ενίσχυση με Γιαννακίδη η Καβάλα

Παράλληλα ο Τζήμας συνεχίζει να αναζητεί κι έναν ακόμη Αμερικανό γκαρντ για την θέση του Πρέστον Μέντλιν. Ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί να αγωνίστηκε στην πρεμιέρα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ κόντρα στο Λαύριο όπως και μεθαύριο στα Τρίκαλα αλλά παραμένει μέχρι νεοτέρας.

Στην Καβάλα εξάλλου συνεχίζουν να αναμένουν την απάντηση του Καρλ Ίνγκλις . Του διεθνή Καναδού γκαρντ/φόργουορντ που στην περσινή αγωνιστική περίοδο είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ