ΚΑΒΑΛΑ

Ενίσχυση με Λέιζερ για την Καβάλα εν όψει Ρεθύμνου

Ενίσχυση με Λέιζερ για την Καβάλα εν όψει Ρεθύμνου

Την επομένη της ήττας από τον Ολυμπιακό, η Καβάλα βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Τάιλερ Λέιζερ. Στην πόρτα της εξόδου ο Ελόι Βάργκας.

Ανανεωμένη όσον αφορά την περιφερειακή της γραμμή θα παρουσιαστεί η Καβάλα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο (5/12, 17:00) για την 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Στιβ Γιατζόγλου προσπαθεί να αλλάξει πράγματα στο ρόστερ των "Αργοναυτών" με στόχο να τους βγάλει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, βάζοντας παράλληλα τέλος στο αρνητικό σερί των εφτά διαδοχικών ηττών (σ.σ.: οι δύο με εκείνον στον πάγκο).

Γι αυτό τις τελευταίες ημέρες έψαξε αρκετά την αγορά προκειμένου για την απόκτηση ενός πλεϊμέικερ, κάτι που επεσήμανε κι ο ίδιος λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι "Αργοναύτες" βρίσκονταν σε προχωρημένες επαφές με δύο παίκτες, καταλήγοντας εν τέλει στον Τάιλερ Λέιζερ. Ο 27χρονος Αμερικανός πλεϊμέικερ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Λέφσκι Σόφιας, μετρώντας 10.7 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ κατά μέσο όρο στο βουλγαρικό πρωτάθλημα.

Η περίπτωσή δεν βρισκόταν σε πρώτο πλάνο πάντως για την Καβάλα, αφού ο παίκτης που ήταν στο Νο1 της σχετικής λίστας ήταν ο Σαρούνας Βασιλιάουσκας. Ο Λιθουανός πόιντ γκαρντ δεν απάντησε όμως εντός του χρονικού ορίου που είχε βάλει ο Στιβ Γιατζόγλου, με αποτέλεσμα οι νεοφώτιστοι να στραφούν στην επόμενη επιλογή που είχαν.

Η μεταγραφή του Τάιλερ Λέιζερ αναμένεται να οδηγήσει στην έξοδο τον Ελόι Βάργκας, ο οποίος θα "πληρώσει" την αλλαγή στο ρόστερ της Καβάλας, αφού είναι ο ξένος που... περισσεύει. Έτσι, ο Τόμας Βαν Ντεν Μαρς κέρδισε την παραμονή του στη μακεδονική πόλη μάλλον κατά τύχη, αφού σε περίπτωση που προχωρούσε η περίπτωση του Σαρούνας Βασιλιάουσκας, αυτός ήταν ο παίκτης που θα έλεγε "αντίο".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ