ΚΑΒΑΛΑ

Δεμερτζής και για του χρόνου

Δεμερτζής και για του χρόνου
INTIME SPORTS

Μία μέρα μετά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή έρχεται η ενίσχυση του ρόστερ του με τον Γιάννη Δεμερτζή.

Ο Γιάννης Δεμερτζής θα πρέπει να θεωρείται το νέο πρόσωπο στο ρόστερ της Καβάλας μία μέρα μετά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο 28χρονος πλέι μέικερ λίγες μέρες μετά από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τον Κεραυνό Στρωβόλου στα πλέι οφ της Κύπρου ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην ελληνική Α1.

Ο Δεμερτζής είχε πολύ καλή παρουσία με την ομάδα της Κύπρου τόσο στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος όσο και στα πλέι οφ του όπου στα ημιτελικά ήρθε ο αποκλεισμός με 3-2 από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Δεμερτζής που επιστρέφει σήμερα στην Θεσσαλονίκη από την Κύπρο είναι να μεταβεί αύριο στην Καβάλα για να τεθεί στην διάθεση του Αλεξανδρή.

Κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της Κυριακής με το Περιστέρι για το οποίο γίνεται προσπάθεια να το προλάβει και ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς.

Στην περίπτωση του ομογενή πλέι μέικερ μετά από την συνάντηση που υπήρξε επιτεύχθηκε αλλαγή σκηνικού και όχι μόνο θα παραμείνει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αλλά και καταβάλλεται προσπάθεια για να ξεπεράσει το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών που τον ταλαιπωρεί.

Κι όσο για τον Δεμερτζή θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συμφωνία μαζί του σύμφωνα με πληροφορίες αφορά όχι μόνο το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου αλλά και την επόμενη.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ