ΗΡΑΚΛΗΣ

Συνεχίζει στον Ηρακλή και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής

Συνεχίζει στον Ηρακλή και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής

Μία μέρα μετά τη συμφωνία με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, οι παράγοντες του Ηρακλή έδωσαν τα χέρια και με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Το βράδυ της Τρίτης (4/7) ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ανακοίνωσε από το προφίλ του στο Facebook την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ηρακλή . Μία μέρα μετά, το μεσημέρι της Τετάρτης (5/7) η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την παραμονή και του Βαγγέλη Αλεξανδρή, που θα οδηγήσει τον Γηραιό στο πρωτάθλημα της Α2 την περίοδο 2017-18.

Άμεσος συνεργάτης του "Τίγρη" θα είναι ο Θωμάς Κωστόπουλος. Αλεξανδρής και Γκαγκαλούδης έχουν θέσει ως στόχο τον πρωταθλητισμό, ώστε ο Γηραιός να επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, στη Stoiximan.gr Basket League, να καταφέρει δηλαδή αυτό που δεν πέτυχε τη σεζόν που πέρασε καθώς ηττήθηκε από τον Φάρο Κερατσινίου σε σειρά αγώνων.

Στόχος της ομάδας είναι να κρατήσει τους Ρουτκάουσκας, Καλαϊτζίδη, Αγγελακόπουλο, να αποκτήσει τον Κώστα Κακαρούδη και μαζί έναν ξένο που θα είναι ικανός να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ