ΗΡΑΚΛΗΣ

Συμφώνησε με τον Ηρακλή ο Γκαγκαλούδης

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του Ηρακλή θα είναι και την περίοδο 2017-18 ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, που όπως δήλωσε "νιώθει κομμάτι αυτής της ομάδας".

Αν και έφτασε μια ανάσα από τη Stoiximan.gr Basket League, o Ηρακλής δεν κατάφερε να γυρίσει στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, καθώς ηττήθηκε από τον Φάρο Κερατσινίου και έμεινε στην Α2. Ο Γηραιός θα κάνει και πάλι την προσπάθειά του τη σεζόν 2017-18 και θα έχει και πάλι στον ρόλο του βασικού πλέι μέικερ, του αρχηγού και του ηγέτη τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω του προφίλ του στο Facebook την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

" Συναισθήματα πολλά, αγάπη πλέον μεγάλη, στιγμές αξέχαστες που δεν τελειώσανε. Με μεγάλη χαρά και τιμή θα συνεχίσω να είμαι αρχηγός και να τιμώ όσο μπορώ τον Ηρακλή μας, γιατί είμαι και νιώθω κομμάτι της ομάδας. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του και υπόσχομαι και την επόμενη χρονιά να νιώσουν περήφανοι για εμάς. Ευχαριστώ τον πρόεδρο γιατί αυτή ήταν η πιο γρήγορη ανανέωση στην καριέρα μου, ευχαριστώ και τον μπαμπά όπως τον λέω, Βαγγέλη Αλεξανδρή για όσα έκανε και συνεχίζει να κάνει για εμένα τα τελευταία 17 χρόνια" έγραψε ο Γκαγκαλούδης, που είχε την περασμένη σεζόν 14.8 πόντους (82% στις βολές, 51% στα δίποντα, 34% στα τρίποντα) σε 30 αγώνες της Α2.

Ο Γκαγκαλούδης είναι 39 ετών (για την ακρίβεια έχει τα 39α γενέθλιά του στις 22 Αυγούστου), ξεκίνησε την καριέρα του από το Παλαιό Φάληρο και έχει παίξει κατά σειρά σε Δάφνη, Άρη, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ρέθυμνο, Ρόμα, Καβάλα, Ολυμπιάδα, Μαρούσι, Απόλλωνα Λεμεσού, Καβάλα, Ετουάλ Σπορτίφ, Ίκαρο, Λιβαδειά και Ηρακλή.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ