ΗΡΑΚΛΗΣ

Στη... γωνία για τη Stoiximan.gr Basket League o Ηρακλής

Στη... γωνία για τη Stoiximan.gr Basket League o Ηρακλής
MOTIONTEAM

Στο πλαίσιο της συνέλευσης του Ερασιτέχνη Ηρακλή, ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού τμήματος, Θόδωρος Δρακόπουλος, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα είναι έτοιμη αν προκύψει θέση στη Stoiximan.gr Basket League και παράλληλα τόνισε πως θα καλύψει ο ίδιος το μετοχικό κεφάλαιο που απαιτείται.

Σημαντική εξέλιξη για το μπασκετικό τμήμα του Ηρακλή, καθώς στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη, υπήρξε η απαραίτητη εξουσιοδότηση για τη σύσταση ΚΑΕ. Ο Θόδωρος Δρακόπουλος μίλησε για ενδεχόμενη άνοδο του Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία και μάλιστα φάνηκε βέβαιος για τη συμμετοχή του “Γηραιού” στη Stoiximan.gr Basket League, αφού υπογράμμισε ότι δεν είναι μόνο ο Πανιώνιος που έχει προβλήματα.

«Αρχίσαμε μια προσπάθεια και έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε ΚΑΕ. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον νόμο που υπάρχει για να φτιάξουμε την ΚΑΕ και ήδη κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες. Έχουμε το καταστατικό και είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά. Χρειάζονται 250 χιλιάδες ευρώ και αυτά θα καλυφτούν από μένα προσωπικά. Πιστεύω ότι θα αγωνιστούμε στην Stoiximan.gr Basket League.

Θα το μάθουμε τις επόμενες 2-3 μέρες. Διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν προβλήματα σε ομάδες της Α1 και σύντομα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Είμαστε έτοιμοι από την μεριά μας και με την προσθήκη τριών ξένων αθλητών θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία στην νέα σεζόν», ήταν τα λόγια του κ. Δρακόπουλου.

Photo Credits: Eurokinissi.gr

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ