ΗΡΑΚΛΗΣ

Σκέψεις για προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ από Ηρακλή

Σκέψεις για προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ από Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Θοδωρής Δρακόπουλος, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης πως θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, εφόσον διαπιστωθεί κάποιο... θέμα με την επιλογή της Δόξας Λευκάδας.

Η wild card της Basket League κατέληξε στη Δόξα Λευκάδας , με τους νησιώτες να πανηγυρίζουν από το μεσημέρι της Τρίτης (13/9) την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία, καταστρώνοντας τα πλάνα τους για τη νέα πρόκληση.

Ο Πανιώνιος έσπευσε να συγχαρεί τη Δόξα Λευκάδας για το γεγονός, όχι όμως κι ο Ηρακλής. Ο "Γηραιός" φαίνεται πως θα τραβήξει το σκοινί, αν κριθεί ότι η επιλογή έγινε παράτυπα ή κόντρα σε όσα αναφέρει η προκήρυξη. Αυτό τόνισε τουλάχιστον, μιλώντας στον Arena FM 89.4 της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του Ηρακλή, Θοδωρής Δρακόπουλος.

Ο "ισχυρός άνδρας" των "κυανόλευκων" ανέφερε με αρκετή δόση χιούμορ πως " γλίτωσα 500.000 ευρώ, αυτά ήταν τα χρέη που θα αναλαμβάναμε εμείς από την παλιά ΚΑΕ. Θέλω να... ευχαριστήσω πολύ την ομοσπονδία που μου γλύτωσε αυτά τα χρήματα", πριν τονίσει πως " δεν είναι οριστικό ότι θα παίξουμε στην Α2, περιμένουμε να ακούσουμε την αιτιολογία και θα προσφύγουμε στο ΑΣΕΑΔ. Αν δηλαδή ότι ο λογος είναι ότι η Λευκάδα τερμάτισε πιο ψηλά, αυτό δεν ισχύει γιατί η προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρει ρητά, όταν μπεις στην ειδική αξιολόγηση για την wild card, παύει να ισχύει η βαθμολογία. Άλλο πλεονέκτημα δεν είχε η Λευκάδα".

Σχολίασε τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ηρακλή, επισημαίνοντας πως ο Δημήτρης Δέσπος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο, ενώ ο Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς ξαναφόρεσε τα αθλητικά του, για να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται φέτος. Παρεμπιπτόντως, ο 36χρονος ήταν ανενεργός από το 2011 (!) με την Ενισέι να αποτελεί τον τελευταίο (προσωρινά) σταθμό της καριέρας του. Πέρσι εργάστηκε στον Ηρακλή ως συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο της ομάδας.

Επ αυτού ο Θοδωρής Δρακόπουλος δήλωσε πως " το ρόστερ μας είναι εκπληκτικό, ξαναγύρισε ο Δημήτρης ο Δέσπος και έχουμε ακόμα μια κρυφή έκπληξη. Στον Ραίσεβιτς αναφέρομαι και θα επανέλθει στην δράση. Θα είναι η καλύτερη μεταγραφή μας για φέτος. Είναι πολύ καλά και μπορεί να παίξει άνετα, εδώ και ένα χρόνο προπονείται κανονικά μαζί μας. To ρόστερ για την Α2 είναι εξαιρετικά καλό".

Σε ό,τι αφορά το αν θα χρησιμοποιηθεί νέο ή παλιό ΑΦΜ σε περίπτωση που ο Ηρακλής προβιβαστεί στην Basket League την ερχόμενη σεζόν, εξήγησε ότι " μάλλον με καινούργιο ΑΦΜ, γιατί δεν υπάρχει λόγος να πληρώνουμε χρέη άλλων. Θα κάνουμε ό,τι κάνανε και όλοι οι υπόλοιποι", και κατέληξε μιλώντας για τη Δόξα Λευκάδας:

" Ήταν μια πάρα πολύ καλή ομάδα απλώς τα τελευταία τρία ματς που έπαιζε στην έδρα της με χαμηλής δυναμικότητας ομάδες, τα έχασε και τα τρία. Αυτά πρέπει να τα βλέπει η ομοσπονδία, δεν ξέρω τι έγινε, αλλά όταν έχεις τέτοιο ρόστερ με τέτοιο μπάτζετ, κάτι δεν πάει καλά όταν χάνεις αυτά τα παιχνίδια. Όλοι στην κατηγορία εξεπλάγησαν με αυτές τις ήττες. Σε κάθε περίπτωση, εμείς περιμένουμε το σκεπτικό της απόφασης και αναλόγως θα πράξουμε".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ