ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Θεός... Άρης
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Δυστυχώς τα πράγματα για την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή δεν πάνε καλά και δεν αποκλείεται να βρεθεί να παίζει στην Β' Εθνική από τη νέα σεζόν
Τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν για τον Ηρακλή ο ποίος δεν αποκλείεται από τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στην Β' Εθνική, σύμφωνα με δημοσίευμα του bluearena.gr.
Παρά τις φήμες που ήθελαν τον Ηρακλή να έχει βρει λύση και να ανταποκρίνεται στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και το πιθανότερο είναι η ομάδα να υποβιβαστεί στην Β' Εθνική.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κυανόλευκοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, αγωνιζόμενοι στο πρωτάθλημα της Α2 και με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή.
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας αναχώρησε για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του EURO 2012. Videos
Ο Πανιώνιος ήταν ο νικητής του 5ου μικρού τελικού (73-63) κι αυτός που κατέκτησε την 3η θέση, εν μέσω εορταστικής ατμόσφαιρας. Καταχειροκροτήθηκαν νικητές και γηπεδούχοι στο "νησί των Ιπποτών".
Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα αποχωρήσει από τον σύλλογο τον Ιούνιο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. "Θέλω νέα πρόκληση", δήλωσε
Σε ηλικία μόλις 31 ετών ο Φράνκο Κοστάνσο αποφάσισε να "κρεμάσει" τα γάντια του όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή.
Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε από την Αυστρία που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Βελγίου και τόνισε πως κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά που θα αγωνίζεται στο μέλλον.