ΗΡΑΚΛΗΣ

Με κόσμο κόντρα στον Δούκα ο Ηρακλής

Με κόσμο κόντρα στον Δούκα ο Ηρακλής

Το ΑΣΕΑΔ μείωσε στη μία αγωνιστική την ποινή του Ηρακλή για τα επεισόδια με τον Φάρο και ο "γηραιός" θα υποδεχτεί το Σάββατο τον Δούκα με τον κόσμο στο πλευρό του.

Τρεις ημέρες μετά τα άσχημα νέα για την απώλεια του Κώστα Τότσιου με τραυματισμό, ήρθαν και τα ευχάριστα στον Ηρακλή. Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Ηρακλή, μείωσε την ποινή αποκλεισμού της έδρας του που του επιβλήθηκε από το εκτελεστικό όργανο της ΕΟΚ στη μία αγωνιστική (από δύο), με αποτέλεσμα να υποδεχτεί με κόσμο τον Δούκα στο αυριανό, μεγάλο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

"Η διοίκηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης τουΓ.Σ Ηρακλήςμε ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι έγινε δεκτή η έφεση που ασκήσαμε ενώπιον τουΑΣΕΑΔ, παράλληλα έγινε δεκτή η έφεση από τοΑΣΕΑΔκαι μειώθηκε η ποινή που είχε αρχικά επιβληθεί σε μια αγωνιστική ημέρα κεκλεισμένων των θυρών. Επειδή έχουμε εκτίσει την ποινή στον παιχνίδι με τονΑρκαδικό, ο αγώνας στονΔούκαθα γίνει μεπαρουσία φιλάθλων.

Υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια από πλευράς διοικήσεως τουΗρακλήκαι ενώπιον τουΑΣΕΑΔ, όπου προσήλθε ο πρόεδρος κ.Δρακόπουλος, ο τεχνικός σύμβουλος κ.Δούνηςκαι ο νομικός σύμβουλος του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ηρακλή κ.Κάτσιος, όπου ανέπτυξαν τα επιχειρήματα και κατέθεσαν τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία και τα οποία έγιναν αποδεκτά.

Με την ευκαιρία αυτή η διοίκηση του μπάσκετ, καλεί τους φιλάθλους τουΗρακλήνα είναικόσμιοι, να υποστηρίζουν με πάθος την ομάδα μας, χωρίς να παρεμβαίνουμε τις σχετικές νομικές διατάξεις, διότι η ομάδα μας δεν αντέχει άλλη τιμωρία. Καταβάλλαμε μια τεράστια προσπάθεια για την άνοδο τουΗρακλήστην ιστορική του θέση, και περαιτέρω μια αξιόλογη πορεία, για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται βοήθεια και συμπαράσταση των φιλάθλων και όχι αντιπαλότητα.

Όλοι πρέπει ναπροβληματιστούμε για το ποιο είναι αυτό που εξυπηρετεί την ομάδα μας. Όλο μαζί για την επίτευξη του στόχου μας. Σας θέλουμε όλους κοντά μας. Ραντεβού αύριο στον ΝΑΟ στις 17:00".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ